II spui ca intre voi doi numai exista atractie, ca nu sti dc ti s-au schimbat sentimentele, ca in relatia voastra a intervenit rutina. II poti spune ca chiar daca s-a terminat relatia puteti ramane amici. Da ai grija sa ii spui toate lucrurile astea in fata nu prin telefon, mesaj sau pe mes.Il ti de mana in timp ce ii zici lucrurile astea.
Buna, inainte de toate gandeste-te bine daca asta e chiar ceea ce iti doresti si spun asta pentru.ca am patit si eu asa, m-am despartit de un baiat apoi am regretat alegerea facuta; chiar crezi ca e cazul sa te desparti de el? Ok, daca ai ajuns la aceasta concluzie ca vrei sa te desparti de el, atunci poate ai ceva motive, nu? Sau poate nu mai simti la fel... oricum ar fi, poarta o discutie sincera cu el, spune-i ceea ce simti si propune-i sa ramaneti amici, chiar daca poate va suferi, ii va trece!
Fi sincera si spune-i adevarul, vb.cu el fata in fata, nu da papucii niciodata unei persoane prin mesaje sau la telefon;
DAca nu vrei sa ii spui cauza, atunci spune-i ori a vrei o pauza si cred ca isi va da seama despre ce e vorba, sau spune-i ca nu esti pregatita sa mai continui relatia, spune-i tot ce te deranjeaza, cred ca totusi mai indicat ar fi sa spui tot ce ai pe suflet!
"Intr-un mod frumos", dar si cu argumente solide.
Nu cauta sa-l invinui numai pe el, gandeste-te ca poate si tu ai o parte din vina, de iti doresti aceasta ruptura.
Dupa cum pui tu problema, dorinta arzatoare este numai a ta, deci argumentele trebuie sa fie cat mai SOLIDE.
Pff.
Parerea mea e sa incerci sa bati apropouri.
Sau fa-l gelos in asa fel incat sa te lase el pe tine pana la urma, si astfel n-o sa te simti prost pentru ca l-ai facut sa sufere
Zii asa:pai stii...eu nu mai simt pentru tine ce simteam la inceputsi asa vreasa ne despartim nu mai are rost relatia noastra daca vrei si tu ...sa ramanem prieteni
Ii poti spune ca ar trebui sa luati o pauza. ca esti prea stresata sh ca nu stii ce vrei. ceva de genu. ii propui sa ramaneti amici si gata
anonim_4396 întreabă: