Buna. Imi place cum gandesti. Prieteni? Nu stiu ce sa spun, parerea mea ar fi ca PRIETENI e mult spus putem sa ii numim persoane apropiate noua cu care avem lucruri in comun si ne place sa relationam. Ai spus oarecum lucrurilor pe nume, asa e lumea acum. Probabil, adica mai mult ca sigur de vina ar fi si anturajul care fac ca persoanele "bune" sa devina si ele ca ceilalti. Daca X fumeaza, sa fumez si eu altfel nu voi mai face parte din "grupul lui", asta e un exemplu banal pe care il intalnesti mai mereu. Oamenilor le place sa ii vada pe cei din jurul lor suferind, probabil e mult spus, le place sa ii vada cum au "o problema". O sa dau un exemplu banal pe care sunt sigur ca l-ai intalnit: la scoala iei o nota mare, prietenul o nota mica, cu siguranta daca in clasa voastra exista "o concurenta", "prietenul" o sa fie putin invidios as spune, iar in cazul in care tu iei nota mica poate iti spune o vorba buna, de multe ori de suprafata, dar el e bucuros ca uite lui ii iese media mai mare. Probabil si eu sunt putin subiectiv, vad lumea cu alti ochi pentru ca am dat de cateva persoane care mi-au dovedit asta, probabil sunt putin cam dur, nu stiu, dar imi fac o impresie despre o persoana dupa mai mult timp, nu dupa 2 vorbe care nu fac niciun ban. Probabil am deviat un pic de la subiect si imi cer scuze. Ai grija de tine si implicit de cei pe care ii ai in jurul tau. Din cate vad ai vrea un iubit sincer si unic daca pot spune asa, as vrea sa cred ca se poate desi viata de zi cu zi imi arata contratiul(daca iti place de cineva analizeaza-l, gandeste-te pentru ca de multe ori prin ochii unui indragostit totul e FRUMOS, incearca sa nu pui la suflet foarte repede, il ai exemplu pe primul tau prieten/iubit, e greu sa fii atat de puternica, dar trebuie). Sa vorbesti cu o persoana straina poate fi un avantaj, pentru ca nu te judeca, poate sa te asculte, poate iti da si un sfat...ai grija de tine. Mult noroc!
Buna.Si mie imi place cum gandesti si chiar e asevarata chestia aceea cu nota mai mare.As vrea sa mai putem vorbi, chiar as dori!
M-au luat ochii la cat am citit, dar daca vrei sa ai o prietena de incredere, trimite-mi un mesaj cu idul tau, si discutam despre orice subiect oricand vrei, despre oricine vrei.
Nu iti pot trimite, din pacate, desi imi pari de treaba.Te rog trimite-mi tu un mesaj cu id-ul tau, te rog.
Ai dreptate eu am multi prieteni insa nu am incredere in niciunul mai ales chestia sa spui secrete secretul daca il spui nu mai e secret oricum cum am zis am prieteni multi insa pe niciunul nu ma bazez si nici nu am incredere deoarece asa ceva ar fi o greseala imensa, da ai drepatate nu mai e ca altadata acum totul e schimbat cu fetele si baietii eu mereu am pus asta pe seamama varstei dar se pare ca nu este asa problema este din cauza societatii de astazi si timpului in care traim totul e schimabat copii cred ca totul li se cuvine ei se cred ca niste adulti insa uita ca sunt copiii si minte lor este necoapta si de aceea fac ceea ce fac ei, aproape toata clasa mea fumeaza de ce, pentru ca se cred inportanti si smecherii si apoi fetele si baietii mai si povestec ce au facut cu..., deci pot sa zic ca totul este o realitate corupta una in care nu merita sa traim eu unu nu suport acest lucru asa ca m-am adaptat nu i-am respns cum ai facut tu cu prietena ta ( da ok nici tunu ai respinso dar te-ai indepartat de ea mult fata de cum ai spus ca erai ) eu ii las pe toti sa zica ce vor aprobandui multi capata incredere in mine insa eu mi-am tiparit o lege aceea de a nu avea incredere in nimeni, si niciodata nu am avut decat intr-o singura persoana care s-a dovedit a nu fi de incredere, eu sunt baiat si am avut ca cel mai bun prieten o fata pana vara aceasta cand ne-am indepartat total doarece ea si-a gasit alta prietena care era si este bogata, faptul ca eram prieteni de la gradinita si acum sunt pe clasa a 9 iti dai seama, pentru mine acum celmai important lucru e sa nu am incredere in nimnei pentru ca apoi o sa se intample la fel.Prieteni sunt oamenii pe care tu ii cunosti si iti petreci timpul liber, asta nu inseamna ca trebuie sa ai incredere in ei. Chestia ca prietenii nu sunt adevarati si se dau sa copieze tema, eu nu o suport adica de cand ma stiu clsa a 5-9 toti m-au rugat sa le dau tema si apoi ca nu sunt prieten adevaart ca nu stiu ce... chestii din aste dar pe clasa a noua am intrebat o colea de ce ar trebui sa stai cu x in banca si ea a a zis pentru copiat tema si lucrari altfel eu nu as mai sta, iar colega ei de banca a confirmat acest lucru al randul ei.Da ai dreptate baietii tanjesc la fel si fetele acest lucru se aplica pentru marea majoritate insa sunt si persoane care gandesc altfel cum esti de exemplu nu spun ca eu nu im doresc sa fiu cu o fata impreuna dar eunu vreauc e vor alti. Dupa parerea mea nu cred ca exista un loc de unde sa luam un prieten loial nu exista decat prieteni si prieteni buni mai mult nu in care nu trebuie sa ai incredere. Povestea pe care ai scris-o este una des intalnit, persoane care nu sunt educate corespunzator si gandesc cu totul diferit de noi de aceea ne este greu sa avem "prieteni buni", eu ii tolerez pe toti si ma cobor la nivelul fiecaruia. Am spus ce am avut de spus chiar daca ar mai fi multe de spus si banuiesc ca si tu ai mai fi avut multe de spus si tocmai acum imi amintesc ca mai vreau sa spun ceva, ai dreptate nu te lasa folosita de baietii sisa stii ca e usor sa cazi in capcane celmai important e sa veda interiorul tau nu exteriorul si pentru acel lucru sa te aprecieze pentru mine acest luru este cel mai important. Scuze daca am facut greseli gramaticale dar cand scriu, scriu si nu ma mai opresc decat la sfarsit si nu ma mai uit peste.As mai avea multe de spus.
Mi-ar placea sa fim prieteni, daca ai vrea.Mult succes!
Ok iti trimit mesaj
Prietenii adevarati nu vor nimic de la tine, in afara faptului ca vor sa fie langa tine, sa se simta bine in prezenta ta.
Marea majoritate a oamenilor sunt egoisti si se ocupa numai de ei insisi. Mi s-a intamplat ca prieteni buni sa ma dezamageasca sincer insa nu mi-am schimbat atitudinea fata de ei. Ei si-au schimbat-o cu timpul...si asta fiindca au realizat ca nu ne mai potrivim in principii si gandire. Mi-am dat seama pur si simplu ca nu merita sa-mi fac rau singura pentru niste oameni care in fond, nu-mi merita prietenia.
O prietenie trebuie sa aiba o fundatie solida, altfel se pierde. Nu merita sa plang pentru prietenii care au fost constuite pe o fundatie de nisip, nu? Inseamna ca oamenii nu mi-au meritat prietenia si cu asta basta. Prietenia se testeaza in momentele grele si nu cand totul e roz.
Nu as putea niciodata sa renunt la principiile mele sau sa-mi incalc constiinta doar ca sa pastrez un prieten. Sinceritatea si bunul simt sunt de baza, ipocritii si nesincerii nu ma intereseaza. E vorba de coloana vertebrala aici, daca nu o ai...inseamna ca esti un om de nimic. Mai bine mai putini prieteni da' adevarati!
La mulți ani și ție! Pup!:*
Te-as ruga sa imi trimiti id-ul tau printr-un mesaj.Eu nu pot trimite, din nefericire.Multumesc.
Nici la mine nu merge, dar ti-l las aici
lovely.cristal76@yahoo.com
Faza e ca ea e prea copilaroasa. Si lool, la voi merge la biserica tot familionu' si toate cunostintele? Daca merg de 2 ori pe an e super. Dar da, pretena ta e copilaroasa si nu te poti intelege cu e. Eu am o pretena cu care vorbim mai toate si nu ne suparam una pe alta, deoarece am ajuns atat de prietene incat suntem in stadiu in care nejignim pe fta si nu ne suparam. Voi inca nati ajuns in stadui ala si mai aveti mult. Cu e anul vei putea nicioadata. Si voi nu erati cine stie ce prietene, doar ca cu ea stateai tu mai mult. Renunta la ea. Mi se pare enervanta. Si da, am prieteni si ma inteleg super bine cu ei, nu se supAra asa rau frate si dintr-un nimic. Ea e genu posesiva. LAso, e nebuna.