| Yza1996 a întrebat:

Vreau sa ma duc in club dar nuprea stiu cum sa ma imbrac imi dati voi o idee ceva? (specific faptul ca nu am mai fost nici o data intr-un club) big grin dau funda celor mai multe idei, bune!

Răspuns Câştigător
| Victorita15 a răspuns:

1. E ger afara, asa ca nu iti prea recomand sa iti iei o rochie sau o fusta. Vei ingheta bocna! Dupa parerea mea, vei arata chic intr-o pereche de blugi (preferabil strimti, deoarece sunt foarte moderni), intr-un tricou si o bluza de asupra (ia-ti un tricou, deoarece daca vei vrea sa dansezi poate sa-ti fie cald si nu vei putea sa te dezbraci, iar avind o bluza deasupra vei putea cu usurinta sa te dezbraci). Asorteaza tinuta cu o poseta draguta, o scurta si nu uita de accesorii!
2. Incalta o pereche de pantofi cu toc preferabil, dar daca nu merg si cizmele fara nici o problema!
3. Daca ai posibilitatea, mahieazate usor, ca sa nu prea bata la ochi! Un ruj (gloss), tus sau cevad e genu vor sta super!
4. Coafeaza-te cumva. Nu mergi in fiecare zi in club, asa ca incearca sa iti coafezi cumva deosebit parul. Fa-ti bulce sau indreaptati-l cu placa...ce vrei tu
SPer ca ti-am fost de folos!happy

4 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Pai si o rochita ar fi draguta, si cizme, sau blugi cu o bluza. E bine sa nu fi prea incarcata si sa incerci sa te asortezi cat de cat.

| MrAlex a răspuns:

Nu ai tupeu sa te duci in chiloti si cu cizme in picioare rolling on the floor

| Strumpfi a răspuns:

Pai incearca sa nu fi prea "pitzi". Cred ca o pereche de blugi strimti si o bluza putin decoltata e perfecta pentru prima data. Poti sa vezi dupa cum se imbraca lumea in general acolo si dupa te adaptezi. Daca te lasa parintii, poti sa combini cu niste tocuri, dar nu foarte inalte.
Distractie placuta!:*

| Lipoveanu_Andreea_1994 a răspuns:

Ce sa porti cand iesi intr-un club:
Rochii - Insa alege-o intr-o culoare puternica si vibranta care sa te diferentieze de celelalte fete. Puteti merge pe ideea de stralucire si luciu insa nu exagerati in acest sens. Daca sunteti mai conservatoare puteti alege si o little black dress insa accesorizati-o cu ceva colorat.
Pantaloni scurti – sunt perfecti pentru o noapte in care vrei sa nu mai pleci de pe ringul de dans. Sunt confortabili si atat de sexy.
Fusta - Alege o fusta in care sa te simti atragatoare dar si confortabila. Una prea stramta te-ar impiedica sa dansezi. Ai grija si la dimensiune ei. Evita sa alegi fuste mult prea scurte.
Pantofii -o pereche sexy de pantofi inalti.
Blugi - Daca vrei sa alegi o pereche de jeans pentru club alege unii skinny si o bluza mai interesanta. Poate fi fara bretele sau cu un umar gol, cu un decoltau adanc sau cu spatele gol. Alegerea este a ta.

Ce sa nu porti cand iesi intr-un club:
Haine groase -In orice club este energie, muzica tare si foarte multa lume. Dupa cateva dansuri o sa iti fie cald si cu siguranta hainele mult prea groase nu isi au locul aici.
Rochii/fuste mult prea scurte – De foarte multe ori e aglomeratie in cluburi mai ales pe ringul de dans. Intr-un mediu de dans e foarte posibil ca unii barbati sa incerce sa te atinga.
Pantofii prea inalti - Daca esti genul care danseaza toata noaptea alege pantofi cu un toc mai mic care sa nu iti provoace o entorsa...

Funda? smug