| Anonyi a întrebat:

Vreau sa ma duc la mate-info dar nu stiu fizica absolut deloc pentru ca am avut cei mai proști profi ever(se face multa fizica, pot sa recuperez)?

Alta intrebare:
Daca ma apuc de pregatire pentru desen tehnic in a 10-a am sanse sa intru la Facultatea de Arhitectura si cat costa sedintele?
P.S.:sunt a 8-a

Sauuuu daca dau la liceu de arte la arhitectura pot sa intru usor dupa la Facultatea de Arhitectura?
Dau funda

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Nu ai nevoie la liceu de fizica din gimnaziu. O iei de la zero si vei fi bine. Va trebui pentru acea fizica sa te poti descurca acceptabil cu matematica.
Nu merge la liceu de arte, matematica predata acolo nu e la inaltime si vei avea nevoie la Arhitectura. Si iti va folosi mai tarziu si informatica.
In ce priveste desenul, depinde de talentul tau. Cred ca daca incepi din clasa a 11-a ar fi suficient. Ar fi bine sa cunosti pe cineva care te poate evalua.
Nu te lua dupa panarama asta acra care a raspuns dupa mine. Esti clasa a 8-a, cu putina vointa si putin efort poti recupera diferenta si fata de cei mai buni elevi. Preocupa-te de examenul de admitere la Arhitectura, acela e greu si nu ai nevoie de fizica acolo. La fizica invata in liceu, dar daca nu excelezi nu e nicio problema.

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Donsavas a răspuns:

Fizica se repeta dar mai bine invata desen tehnic si mergi pe profilul facultății la care visezi! Succes!

| ibaal a răspuns:

Pe vremea mealaughing eu am intrat la profil de stiinte ale naturii,desi eram praf la fizica-chimielaughing la fel ca in cazul tau,am avut cei mai prosti profesori in gimnaziulaughing ne citeau povesti cu Pacalalaughing vorbeam,etc,parea super atunci, dar, dupa, la liceu, praflaughing primele note 3 la fizica, 3 la chimielaughing am recuperat, intr-adevar, ajunsesem in a 12-a de 10, fara modestie,cu multa munca si ore extra de invatat.
Dar,dupa ce am intrat la facultate,am regretat ca am mers pe real, trebuia sa fi ales profil uman...
Ideea e ca se poate, poti recupera, insa gandeste-te la ce vrei tu cu adevarat sa faci, de ce sa mergi dintr-o recuperare in alta cand poti alege ceva unde poti avea continuitate!?
Succes!