| D A R i U t S s A a întrebat:

Vreau sa ma impac cu fostul prieten.[daca stiti o ultima intrebare si stiti despre ce este vorba cu atat mai bine ] deci in fine.acesta s-a despartit de prietena lui am aflat astazi.si as vrea sa ma impac cu el. el spune ca ii pasa de mine si chiar i'am spus ca ma durea faptul ca il vedeam alaturi de ea si ca mie tare dor de el. dar nu prea a raspuns la apelurile mele in modul la care ma asteptam adica sa-mi raspunda si el cu aceleasi sentimente, la scoala ma bagat oare cum in seama. dar eu vreau sa ma impac cu el din nou sa fiu cu el deoarece tin foarte mult la el sad si nu stiu cum.nu stiu cum sa o fac thinking voi ce spuneti? adica as mai putea vorbi cu el, dar asta e faza ca nu stiu ce as putea vorbi nu am deloc subiecte de discutie cand vorbesc cu el nu am pic de inspiratie.mersi muulttt! o sa apreciez mult rasp. voastre

Răspuns Câştigător
| believe a răspuns:

Mai intii asigurate ca tu chiar doresti ca aceasta impacare sa se realizeze facind tu primul pas, poate trebuie sa astepti o incercare din partea lui, e totusi baiat. Daca insa tii cu adevarat atit de mult la el, incearca sa incepi o conversatie prin sms, ceva de genu,, nu ti-i dor de timpul in care..."(totusi in locul tau eu as astepta, daca te mai iubeste la sigur se va apropia de tine, daca totu a trecut, nu merita atit efort din partea ta...)succes!

2 răspunsuri:
| simpatic24 a răspuns:

Eu zic ca daca inca te iubeste o sa vina el la tine, daca nu... cere-ti iertare si spune-i ca ai gresit!

| D A R i U t S s A explică:

Pai da dar eu nu am facut nimic.
" in ce scop am gresit? explica-mi ca nu te-am inteles.:*