Buna, daca duci relatia cu orice persoana din viata ta la nivel de intrecere, gen cine e mai bun. relatia va avea de suferit si va ajunge la ura si sentimente negative. poti vorbesti cu ea dupa ora, sa o astepti pe un hol, dar nu inainte de ora ta cu ea. in primul rand sa iti ceri scuze pentru comportamentul tau, greseala recunoscuta e pe jumatate iertata. apoi sa ii spui ca nu ai nimic personal cu ea, ci poate ai inteles gresit anumite lucruri. iar daca esti smechera si ai rabdare poti sa o lasi pe ea sa vorbeasca, ca sa vezi ce are ea cu tine sau ce crede despre tine. te sfatuiesc sa duci o conversatie pasnica si sa optezi spre mediere, decat sa pui paie pe foc. posibil sa mai ia mita de aceea cu unii se comporta altfel, e problema ei ce face, iar tu vezi-ti de viata ta. decat sa ti-o pui in cap, si sa nu mai faci fata, ca nu te pui cu un profesor, ca te face, mai bine sa stai linistita. succes.
Problema e ca,dupa ora mea vine altcineva,si sunt zile cand nu vine nimeni,dar foarte rar,nu stiu cand sa fac asta, si cel mai rau nu stiu cum sa o fac, sa vin la ea si sa vb cu ea din picioare sau, sa ma asez in genunchi ca sa fiu gen mai aproape de ea, habarnu am
Daca vine altcineva, zi-i sa te scuze 5min ca vrei sa vorbesti ceva cu profesoara respectiva.
cand vorbesti cu profesoara stati in picioare, fata in fata. iti recomand sa te uiti mai putin in ochii ei si mai mult in jos. daca o fixezi cu privirea va zice ca ai ceva cu ea, sau esti aroganta. poti sa o cauti la cancelarie in pauza mare, daca aveti, sa ai timp sa vorbesti cu ea. daca nu este intrebi un profesor in ce zi o poti gasi, sau pe diriginte/a.
Eu am ora cu ea o data pe saptamana, asta e si problema
Dupa acea ora te duci dupa ea si ii vorbesti. iti garantez ca nu te musca.
Ok cum zici, voi incerca,
Mai bine nu te pune in genunchi, e cam penibil.