| inna a întrebat:

Vreau sa ma implic intr-o relatie, dar nu stiu cum sa scap de teama de a nu fi dezamagita de baiatul respectiv.Cum as putea sa scap de aceasta teama? Precizez ca nu-l cunosc foarte bine.

Răspuns Câştigător
| christabell a răspuns:

Intotdeauna trebuie sa iei in calcul si o viitoare dezamagire, risc.Pana nu te implici nu ai cum sa stii daca te va dezamagi sau nu.Stii cume:numai cine risca poate castiga. Daca nu va fi asa cum iti doresti, ai castigat experienta si la tinerete de asta ai nevoie ca sa te maturizezi, cu conditia sa inveti ceva din asta.Succes!

6 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Daca nu-l cunosti prea bine, sfatul meu e sa nu te implici prea mult. Fiindca deseori aparentele inseala. Si ce cunosti in prima zi a fi inger, a doua zi se poate dovedi a fi demon. Chiar de simti atrasa fizic, incearca sa-ti mentii echilibru sentimentelor si sa-i cunosti si sufletul, nu numai latura exterioara. Fiindca interiorul decide intr-o relatie serioasa. Si inainte de a te implica si depune inima, trebuie sa fii sigura ca acea persoana merita acest lucru. Daca nu, poti fi foarte usor dezamagita si se dovedeste o alta atractie, pasiune, iubire neimplinita. De asta suferim mereu, ca refuzam sa privim si cu alti ochi si sa ne luam masuri de siguranta in plus. Fiindca nu vrem asta la inceput de teama de a nu fi dezamagiti. Si, din pacate, suntem infranti in dragoste prea tarziu cand deja ne afecteaza. Si iar ne simtim singuri.

| marsy a răspuns:

Dea. doar prin COMUNICARE!
vb mai mult cu el. destainue-te si el va face la fel. pina cand incearca sa nu te gindesti la dezamagiri. profita de timpul petrecut cu el. pn a-l cunoaste mai bine. tziomik

| night_crawler a răspuns:

Vorbeste cu el...vezi daca ai cate ceva in comun cu el...muzica, filme, nu stiu...comunicarea e totul...succeshappy

| sHock a răspuns:

Poi...asta e riscu' "meseriei" laughing
incearca,,, dar nu pune suflet de la inceputoh go on
big hug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Comunicarea este puntea de legătură dintre oameni.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearaca sa te uiti la el dai o stare de indiferenta iti zic eu ca asta ii va placea incearcal doar din-tro privire... aaaaaaaaa nu te holba la el. Vezi daca se da si la alte fete incearcal pune o fata prietena de a ta sa se dea la el si daca acepta inseamna ca poti so lasi balta si sa gasesti altu