Mananca multe dulciuri si paine seara...si bea apa in timp ce mananci...asta a functionat la mine, sper sa functioneze si la tine!
Mai bine incearca sa mananci mult un timp, dar ai grija sa nu mananci prea mult. Daca mananci mult de ceva timp si tot nu functioneaza mai bine te opresti, altfel cand o sa fii mai mare sunt sanse sa devii obeza!
Nu fumez
Te-am intrebat eu daca fumezi?
Mi'ai spus sa ma las de fumat..si eu ti'am spus ca nu fumez
Am spus sa te lasi nu te-am intrebat daca fumezi deci apucate si lasate sa vezi ce te ingrasi fara misto
Dar eu nu vreau sa fumez... mai ales ca am doar 15 ani...
Bine uite da o funda si iti dau un link cu cv ca sa mai pui pe tine tu trebuie sa intelegi ca ai nevoie de masa musculara nu de grasime sa arate ca naiba
Am dat deja fundita inainte sa imi dai tu mesaj.
Cea mai buna metoda de a te ingrasa este sa mananci, iti vine sa crezi? Eu unul inca sunt in soc de la aflarea acestei vesti (nu fac misto de tine ci doar glumesc, e important sa avem o atitudine pozitiva). Pai vin sarbatorile de iarna adica mancaruri grase, sarmalute, friptura etc. deci ai timp sa recuperezi.
Draga JohnnyWylde, daca ai chef sa faci misto, colinda in alta parte
Ia multivitamine, dar nu exagera. O sa iei in greutate treptat. Daca exagerezi o sa fie prea tarziu cand o sa i-ti dai seama ca ai mers pre departe. Rezultatele apar cam in 2-3 luni. E o metoda relativ sanatoasa daca nu intinzi coarda prea tare si ramai umflata.
Nu vreau sa rad de tine sau ceva dar stii! Te ingrasi foarte rapd mancand macar 1-2 shaorme pe zi!
N'a functionat la mine
Asta inseamna ca nu te vei ingrasa prea curand
Si de ce nu ma voi ingrasa prea curand?