| Shining5 a întrebat:

Vreau sa ma intalnesc cu o fata si na. am 16. big grin e prima intalnire cu o fata straight face sad si imi e cam rusine, emotii straight face sa zicem ca o sun iese in poarta eu atunci cum trebuie sa reactionez? Cum trebuie sa o abordez sa nu par nesimtit sau eu stiu ce?! Adica ce sa ii zic

3 răspunsuri:
| Elvina a răspuns:

Stai linistit! Nu esti primul baiat din lume care iese la o intalnire cu o fata si nici ultimul. O saluti, o intrebi cati ani are, unde invata, schimbati numerele de telefon, povestiti despre profi, despre colegi, despre copiat, sa vedeti ce discutii incingeti, daca ii place muzica, cantati ceva. Intreab-o ce fel de baieti ii plac, spune-i sa se autocaracterizeze. Daca vezi ca ii sclipesc ochii, ii are mari si zambeste larg, nu e plictisita, ci foarte incantata de faptul ca esti langa ea, iti propune sa va mai vedeti, atunci e clar> si ea te place. Nu mai fi emotionat! Nu-i spune perversitati si nici cuvinte cu dublu inteles. Da-i un mesaj in care ii scrii Noapte buna, iar dimineata ureaza-i succes la scoala, chiuluri fara absente, zambeste-i de fiecare data cand o revezi, fa-i cu ochiul. CURAJ!

| AenefLove a răspuns:

Eu cred ca dupa ce-i dai intalnirea, atunci cand va intalniti sa o astepti cu un trandafir. Urmatorul pas ar fi sa iesiti la o plimbare printr-un loc retras pe undeva sau intr-un parc si sa discutati pe anumite subiecte.Incetul cu incetul o sa va cunoasteti mai bine iar la un moment dat sa incerci sa o saruti si vazand reactia ei iti poti da seama daca vrea o relatie cu tine sau nu.
Succes si sper ca te-am ajutat.

| soseno a răspuns:

Pai daca sunteti prieteni, va vrea sa iasa cu tine. Mai bine vorbesti cu ea la telefon. si spune-i ca te gandeai sa iesiti la un suc...gasesti tu, ca intre prieteni. apoi vezi daca accepta si vezi cum decurg lucrurile. poate ea va fi iubita ta in final. daca zice nu sau amana, atunci invit-o din nou peste 2-3 saptamani.