Dacă sunteţi încă la începutul relaţiei şi chiar nu vrei să observe că ai burtică, ia-ţi un costum dintr-o singură piesă. Dacă sunteţi însă împreună de mai mult timp, şi îl deranjează cum arăţi, înseamnă că nu merită. Din moment ce a acceptat ideea de a fi împreună cu tine, te-a acceptat aşa cum eşti: cu bune şi cu rele. Fiecare persoană are calităţi şi defecte, nimeni nu este perfect! Have fun la ştrand, şi sper că ţi-am fost de folos!:*
Ia`ti un costum de baie intreg.Acesta ascunde burtica si. poti sa iti mai tragi burtica din cand in cand
Pai,depinde cand este aceasta intalnire si cata burta ai. Daca ai cum zici tu putina, poti sa iti cumperi un costum din acela complet.Adica,nu cu sutien si slip ci intreg.Ti-as recomanda culoarea neagra deoarece negrul,se zice, ca subtiaza.
Daca ai foarte mare burta,nu ai ce face decat, daca intalnirea este peste o luna ceea ce nu cred ai putea sa incerci sa slabesti.Dar, te implor sa imi dai funda.plss
Pentru asta s-au inventat costumele de baie cu totul! :* sau fa exercitii cu genunchii la piept. ajuta:*!
Baiatul trebuie sa te placa exact asa cum esti dar daca chiar vrei sa nu se observe un costum cu o singura piesa