| mikiscence a întrebat:

Vreau sa ma las de fumat! sfaturi, AJUTOOOR! VOI CUM ATI FACUT?

Răspuns Câştigător
daniela
| daniela a răspuns:

Pai exista atat medicamente, cat si plasturi ca sa nu mai vorbim de tigarea electronica sau bomboane.
Din punctul meu de vedere fara a-ti dori cu adevarat nu ai sa reusesti niciodata.
Eu am fumat circa 10 ani si ajunsesem cam la 2 pachete la 3 zile.
Am fost intr-un spital de TBC iarna, ingea si afara se asternuse deja un strat destul de gros de zapada alba imaculata.
Era superb pana cad un bolnav (un barbat slab si tras la fata) care abia terminase de savurat o tigare fara filtru ( o fumase cu o placere deosebite, se vedea pe chipul lui atunci cand tragea din ea) a inceput sa tuseasca si in final a scuipat. Pe zapada imaculata a aparut o pata mare de sange... imaginea asta m-a urmareste si acum.
Nu am mai pus niciodata o tigare in gura

15 răspunsuri:
| leluc a răspuns:

Am aproape o luna de cand nu mai fumez. Pur si simplu nu am mai fumat, fara ajutoare (plasturi, gume etc.). Cand o sa vrei cu adevarat sa te lasi, nu o sa ai nevoie de ajutor.

| doruletz a răspuns:

M-am insurat... ha ha ha am glumit! nu... acum pe bune... a avut si nevasta ceva de spus in aceasta actiune iar momentul in care m-am insurat a coincis...
VOINTA MUUUUUULLLLLLTA VOINTA, SI STAPANIRE DE SINE

regis
| regis a răspuns:

Am lasat fumatul de un an si ceva, impreuna cu obiceiurile pe care le asociam cu tigara.
Mai exact am profitat de faptul ca acasa nu fumam de unul singur, mi-am schimbat locul de munca (obisnuisem sa fumez dimineata la prima ora si de cate ori isi aprindea cineva o tigara), am renuntat la cafea iar pe prietenii care fumau la mine i-am rugat sa fumeze afara, motivand prezenta copiilor. Recunosc insa ca am mai fumat de cateva ori de atunci, ca nu pot bea bere fara tigara. Noroc ca nu ma omor nici dupa ea...
Sunt perfect de acord ca o vizita intr-o sectie de oncologie pulmonara sau un spital TBC poate aduce o contributie substantiala, chiar daca e violenta.

| psiholoaga a răspuns:

Eu nu fumez, insa am apropiati care fumeaza. O prietena s-a lasat apeland la un centru de consiliere, de unde a primit si un medicament gratuit. Daca vrei, aici e pagina din blogul ei unde povesteste mai multe.
http://femeiasimpla.com/2008/07/21/cum-m-am-lasat-de-fumat-cu-zyban/

| mikiscence explică:

Asa e aveti dreptate multa .as vrea sa-mi gasesc vointza aia puternik! dimineata fara cafea si evident tigara o vad prea trista! offffff

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca Dumnezeu considera ca e bine sa fumam, cand ne-a creat, ne facea o soba in piept si un cos de fum in crestet.cum te-ai apucat de fumat tot asa te lasi. vrei motive? ai observat ce fel duhnesti dupa tigara? sarutati prietena sau sotia nefumatoare, te va iubi.

Răspuns utilizator avertizat
| andreea_7730 a răspuns:

Noi am mancat menta.

| andreea_7730 a răspuns:

Noi

am mancat mentosane.Incearca si tu! Poate va merge si la tine.

| blondina1964 a răspuns:

Fai un calcul, sa vezi cat economiseti pe zi, pe saptamana, pe luna, pe an! intr-un an si la sfarsit cu economiile facute cumpara-ti o masina! ...de tocat carne! ha, ha!

| mikiscence explică:

Mananc mentosane si dupa aia va stresez cu alte intrebari...cum sa fac sa slabesc 30 kg?

| bibix_5640 a răspuns:

Incepi prin a`ti gasi un alt produs preferat de exemplu(acadele, seminte, etc.)si in loc de tigari mananci acel produshappy.mergehappy.laughing

| laleleverzi a răspuns:

Mi-am cumparat o tigara electronica, de care sunt foarte multumita. e foarte simplu de utilizat, mai ales ca am un pachetel in care tin si filtrele si tigara iar ca sa o incarc nu trebuie decat sa pun pachetul la incarcat cu totul. nu m-am ingrasat absolut deloc pentru ca mi-am luat rezerve cu nicotina, iar nicotina e cea care intrevine in echilibrul glicemiei din organism, iar daca redeuci unsor cate un pic din nicotina, nu exista nici un risc sa te ingrasi, pentru ca organismul se adapteaza foarte rapid.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-am lasat de fumat.
Ha ha.
Deci ce sa iti spun, sunt foarte fericita.
Dupa ce am incercat 1111100000 metode tampite, am ajuns sa imi pun sare sub limba ca asa m-a sfatuit cinevahee hee,
am incercat cu bomboane, cu tot felul de tampenii, gume, plasturi, altele
Iata-ma dupa 10 ani nefumatoare.
Cum?
Mi-a picat in mana cartea lui ALLEN CARR-In sfarsit nefumator-Metoda usoara a lui ALLEN CARR-
Deci incearca sa citesti cartea, te asigur ca, citind-o nu-ti vei mai dori sa hranesti cu nicotina -micul monstru-din tine-asa il numim noi cei care am scapat
deci
Mult Succes Miki!
(ahh- oanna_si@yahoo.com daca ai nevoie de ajutor)
puup
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti recomand sa citesti cartea Allen Carr in sfarsit nefumator. E o carte buna.pe mine ma ajutat sa renunt la fumat.am fumat timp de 7 ani, ajunsesem sa nu imi ajunga 2 pachete de tigari pe zi, ceea ce ma speriat. 2 pachete in ideea in care in ziua aceea nu ieseam in club, le sudam si aveam impresia ca imi place sa fumez. ce prost am fost, doamne e cel mai scarbos obicei. Acuma am o luna de cand numai fumez si ma simt minunat.Citeste cartea te ajuta mult.bafta