| cosminache a întrebat:

Vreau sa ma rad jos (parul pubian). Am 15 ani si sunt baiat. Pana acum nu m-am mai ras acolo, si nu stiu cum sa procedez. Ma puteti ajuta? Mentionez ca am putin par si pe penis.

2 răspunsuri:
| LifeIsColour a răspuns:

Buna,chiar nu era nevoie de atatea detaliihappy.Pai fa-o cum o fac sau au facut-o toti baietii de varsta ta, eu cred ca esti la varsta la care nu mai ai nevoie de sfaturi in privinta acestor lucruri.Trebuie doar sa ai mare grija sa nu te tai fiindca este foarte periculos,iar daca nu te simti sigur pe tine si, in acelasi timp, nu te simti jenat, iti poti intreba mama, desi eu nu cred ca vei apela la aceasta modalitate.Pa-pa!happy

| Epigonul a răspuns:

Se ia o mana de sapun,se freaca putin in palma pana la modificarea consistentei, dupa care se aplica cu grija si atentie pe zona cu pricina. Dupa aceasta minutioasa procedura, se foloseste un bic, preferabil fiind unul din acela de unica folosinta cu 2, 5 lei si se rade toata zona acoperita cu par pubian. Miscarea se va face de sus in jos conform cresterii firelor de par, pentru a evita o eventuala iritare. Daca apar manifestari neplacute, adresati-va medicului sau farmacistului.