| andreea_9164 a întrebat:

Vreau sa ma sfatuiti ceva.hee hee. La prima intalnire ce efect poate avea un sarut... ma refer la faptul ca ar putea crede ca sunt o "prada" usoara.thinking

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Va crede ca vrei doar o aventura si nu e nimic rau in asta. In general, cuplurile se saruta dupa o perioada de tatonari, timp in care se cunosc cat de cat, intervine un grad de intimitate. Sarutul este un gest foarte special, foarte intim si care are o incarcatora emotionala mare. Desigur, intr-un cuplu. Intr-o relatie care este proiectata ca o aventura, lucrurile astea nu-si au locul. Nu cred ca numai "prazile" usoare au aventuri, asa ca nu e nimic rusinos in a vrea doar atat de la o relatie.

5 răspunsuri:
| TabooR a răspuns:

Ehhh, si cu tinelaughingmai fata daca ai si u vrajeala un sarut sa-l faci sa creada ca gata tea prins, iai trantit o vorba si l-ai ingenunchiat doar zi nu e asa usor de la prima si gatahappy

| cs4ever a răspuns:

Baga id meu : printzu_asasinilor dk vrei te invat sa te saruti, aaaa si zii cati ani aibig grinlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e vorba ca ar crede ca esti o prada usoara... chestia e ca el ar trebui sa faca pasul asta nu tuwinking. Parerea mea.

| madytzza a răspuns:

Sincer. Da asta cred.Pe asta am prins'o fac ei.laughing desi si eu practic asta oof e cam greu daca iti place baiatultongue

| Malii a răspuns:

Deci un sarut "cu limbaa". Nu?:S.Pai. cred ca nu e minic rauu in astaa...winking. si cred ca e indicat, adica asa cum zic batranii "generatia astaa" asa facee...Cred ca nu e ceva rau si nu vei parea o prada usoaraa.tongue:*love struck

Întrebări similare