Prima dat ar trebui sa combini 2 culori:un blond foarte deschis(preferabil cenusiu, daca nu vrei ca blondul sa capete nuante portocalii) si un blon ceva mai inchis( de ex-cel care arata ca un saten deschis). de aici o sa iasa un blond galben, care se va deschide oricum pe masura ce te speli.
Draga daniela, si eu am incercat prima oara sa ma vopsesc blond aramiu peste satenul meu, si c crezi ca am obtinut? portocaliu, daca vrei s iti iasa o culoare frumoasa si aceeasi culoare in tot capul tias recomanda sa te decolorezi, insa, in cazul in care uh n ai mult par in kp, nu te decolora si mergi la un coafor si intereseaza-te ce blond poti baga pe parul tau natural astfel inkt sa nu iasa culori de gen portokliu galben roscat si multe altele, dar stii c cred eu? sa nu iti strici parul pentru ca in curand nu o sa se mai poarte blondul
@anonimeja m-am vopsit, intrebarea e veche de 2 luni.Nu m-am decolorat, m-am vopsit direct pe parul meu si nu mi-a iesit portocaliu. Mi-a iesit blond, nu ca cel de pe cutie, dar blond.Si partea cu stricatul parului, nu m-am facut blonda pentru ca se poarta, ci din cu totul alte motive pe care n`o sa le scriu aici. Ok?
VulpeaDinUmbra întreabă: