anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa mai cresc 5 cm ce as putea face da sa nu fie asa greu? mentyonez ca am 16 ani si 1 53 si ma simt foarte complexata

8 răspunsuri:
| yanny`s a răspuns:

Poti sa te apuci de un sport.

| Cristina_3547 a răspuns:

Fa baschet si bea un pahar de lapte in fiecare zi.batting eyelashesbig grin
Nu trebuie sa fi complexata. Mie mi-ar placea sa fiu mai scunda.
Am 1.65.incep sa ii intrec pe ai mei.sad si crede-ma nu e placuta senzatia.winking

| sigmanet a răspuns:

Tu oricum o sa mai cresti pentru ca esti inca la faza de crestere ...pana pe la 22 de ani. Eu zic sa nu mai fi complexata. Fetele micute sunt mereu cele care vor castiga. Sunt dragalase si mereu se vor bucura de atentia celor din jur.

| Allexaaaandra a răspuns:

Eu... da, eu am auzit ca daca stai atarata de o bara si iti mai atarni si niste greutati de picioare big grin cresti dom'le. Te lungesti big grin. Mie mi se pare o idee prea simpla ca sa fie adevarata.batting eyelashes. Si cica ar fi si un dezavantaj:ca ti se subtiaza sau alungesc tendoanele, ligamentele alea laughing. si devin mai sensibile. Asta e singura metoda de crescut instant big grin pe care ciudat thinking am aflat-o ieri rolling on the floor cand m-a anuntat si var-mea ca vrea sa mai creasca.
Eu ma gandesc acum la "Jack si vrejul de fasole" si parca, parca simt cum mi s-au mai lungit picioarele laughing. Poi n-ai vazut ce repede a crescut vrejul ala?big grin Bini...eu ti-am spus idee mea.tongue Baftabatting eyelashes

| pisi dy a răspuns:

Probabil o sa mai cresti cativa centimetri de la mama natura.ca sa nu fie asa greu mergi la un endocrinolog si in functie de stadiul de osificare o sa-ti zica daca si cam cat o sa mai cresti ( dupa o serie de analize, dozari hormonale, etc). Ca regula, te uiti cat de inalti sunt parintii si tu vei creste in inaltime cat cel mai scund dintre ei, cel putin... daca vrei sa muncesti un pic, inotul te-ar putea ajuta. n-ai de ce sa fii complexata " esentele scumpe sunt in recipiente mici". si complexele iti vor disparea cu timpul...eu am 1, 54 si am trecut de 30 de ani, deci nu mai cresc, dar pentru ca sunt slabuta par mai inalta ( si nici nu port tocuri), asa ca proportiile normale sunt mai importante.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu tine de tine cu nimic...cat despre acel control la un medic endocrinolog e useless. tu ai 16 ani. iar osificarea se face in jurul varstei de 12-13 ani(cam in perioada in care iti vine si ciclu)... dar asta nu inseamna ca nu o sa mai cresti...ci ca nu vei mai putea face nici un tratament care oricum e destul de contraindicat(doar cazurile extreme urmeaza astfel de tratamente)... iar faza cu sportul:alta prostie! eu am facut timp de 6 ani inot de performanta si eu tot la 1 50 si ceva ma invart... oricum ai sa vezi ca cu timpul iti vor disparea complexele si te vei obisnui cu tine...>big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intindede mult cam de 4-5 ori pe zi si incearca sa faci ex de ridicari ale corpului tonguetonguetonguetonguetonguetongue:p

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O sa mai cresti