Eu am 4 in urechea stanga si 1 in urechea dreapta. Si sincer sa-ti spun prima gaura am facut-o de curiozitate si pe celelalte pentru ca mi-a placut senzatia[le-am facut manual nu cu pistolu]. Cand m-a vazut mama cam dupa vreo saptamana cam asa, ca m-am ascuns si eu, ce era sa-mi mai zica, doar nu putea sa imi smulga urechea, a tacut din gura si atat. Tata a vazut si mai tarziu, dar el nu a mai zis nimic
Fa-ti daca vrei pana la urma, nu trebuie neaparat sa ii dai tatalui tau un motiv, gandeste-te ca dupa nu are ce sa-ti mai faca. Baga si tu vrajeala ca daca nu iti place cum iti sta scoti cercelu si o sa se astupe gaura [dar eu cred ca o sa-ti placa, asa ca nu va fi nevoie]
Bye:*
Eu zic sa iti asculti parintii si sa le respecti dorintelele. Daca fiica mea ar face fara acordul meu asa ceva, nu as mai avea incredere in ea o mare perioada de timp.Asa ca eu zic sa nu-i asculti Allinnei "sfatul".
Eu am 2 gauri in urechea stanga si una in dreaptaMama m-a lasat sa-mi fac, iar tata nici nu stie. Si nu inteleg de ce sa nu te lase sa-ti faci.pentru ca nu arata deloc rau sau vulgar...acum depinde si ce cercei iti pui. Daca iti faci cu pistolul va trebui sa stai 2 saptamani cu cercei medicinali(sunt foarte draguti, singura deosebire este ca sunt sterili ).
Multa bafta, sa ne zici si nou daca ti-ai facut!
Eu am 5 gauri in urechea dreapta si 2 in stanga ...la inceput parintii mi-au facut morala ca nu fac chestii ortodoxe . dar nu-ti fac nimic daca le vad n-au cum sa ti le umpleputina morala si gata
Ps: motivul pentru care mi-am facut gaurile is ca amintire in urma unei persoane care mi-a ramas in suflet. Faza e ca le-am facut manual nu m-am dus sa mi le faca cu pistolul:-s.Na.la nervi nu doare nimic...
A zis sa mai astept cativa ani dar o sa vb cu mama si o sa ii zic ideea lu soricica sa vedem daca merge daca nu tot imi dau vad eu cum
Da corina dar si eu mi-am dat o gauara in ureche dar nu merge parinti mei ar vrea sa imi dau dar cu acul si m-a durt cand am incercat intelegi nu vri nimic decat sa te dai mare sau sa arati sic au am 11 ani si vreau cu siguranta sa imi dau o gaura dar dupa aia o sa iti para (rau)...
Eu mi-am facut chiar zilele trecute a doua gaura in urechea dreapta iar ai mei nu au zis nimic mama chiar m-a ajutat sa imi bag cercelul si pana la urma tatal tau ar trebui sa inteleaga daca tie iti place asta e tot ce conteaza! pup...ps.nu m-a durut deloc