| coryna1997 a întrebat:

Vreau sa mai imi dau 2 gauri in urechea stanga si 1 in urechea drepta...am 13 ani mama ma lasa dar tata spune ca ce imi trebuie ca eu trebuie sa invat sa scriu etc... vreau si eu un motiv pentru care trebuie sa mai imi dau gauri in urechi am bagat la inceput ca asa are si colega mea dar nu a mers.

Răspuns Câştigător
| soricica a răspuns:

Eu am 4 in urechea stanga si 1 in urechea dreapta. Si sincer sa-ti spun prima gaura am facut-o de curiozitate si pe celelalte pentru ca mi-a placut senzatia[le-am facut manual nu cu pistolu]. Cand m-a vazut mama cam dupa vreo saptamana cam asa, ca m-am ascuns si eu, ce era sa-mi mai zica, doar nu putea sa imi smulga urechea, a tacut din gura si atat. Tata a vazut si mai tarziu, dar el nu a mai zis nimictongue
Fa-ti daca vrei pana la urmabig grin, nu trebuie neaparat sa ii dai tatalui tau un motiv, gandeste-te ca dupa nu are ce sa-ti mai faca. Baga si tu vrajeala ca daca nu iti place cum iti sta scoti cercelu si o sa se astupe gaura [dar eu cred ca o sa-ti placatongue, asa ca nu va fi nevoiebatting eyelashes]
Bye:*

11 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Eu zic sa iti asculti parintii si sa le respecti dorintelele. Daca fiica mea ar face fara acordul meu asa ceva, nu as mai avea incredere in ea o mare perioada de timp.Asa ca eu zic sa nu-i asculti Allinnei "sfatul".

| Angiutssa a răspuns:

Eu am 2 gauri in urechea stanga si una in dreaptahappyMama m-a lasat sa-mi fac, iar tata nici nu stielaughing. Si nu inteleg de ce sa nu te lase sa-ti faci.pentru ca nu arata deloc rau sau vulgar...acum depinde si ce cercei iti pui. Daca iti faci cu pistolul va trebui sa stai 2 saptamani cu cercei medicinali(sunt foarte draguti, singura deosebire este ca sunt sterilihappy ).
Multa bafta, sa ne zici si nou daca ti-ai facut! kiss

| Caia a răspuns:

Eu am 5 gauri in urechea dreapta si 2 in stanga ...la inceput parintii mi-au facut morala ca nu fac chestii ortodoxe oh go on. dar nu-ti fac nimic daca le vad n-au cum sa ti le umplelaughingputina morala si gatahappy
Ps: motivul pentru care mi-am facut gaurile is ca amintire in urma unei persoane care mi-a ramas in suflethappy. Faza e ca le-am facut manual nu m-am dus sa mi le faca cu pistolul:-s.Na.la nervi nu doare nimic...

| coryna1997 explică:

A zis sa mai astept cativa ani dar o sa vb cu mama si o sa ii zic ideea lu soricica sa vedem daca merge daca nu tot imi dau vad eu cumlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Le faci si cand vine tata nu pui cercei care-i problema, pui doar pe o gaura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i ca acea colega invata bine si inainte sasi dea gauri nu stia nimic daca nu merge bateo la cap si plangi ca o sa zica lasa-ma fa ce vrei. eu am 12 ani si asa am reusit sa-mi dau si cate o gaura in ureche

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dati fratioare fara sa stie ca oricum dupa acea ce sati mai faca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai vorbesti cu taicatu si ii spui de ce vrei sat faci uite asa ca are si colega mea si vreau si eu dupa aia dar 3 gauri nut recomand 2 hai ca mai mere dar 3 nu plus de aia o sa ste doara cand o sat faca si o sat simti urechea mereu unflata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da corina dar si eu mi-am dat o gauara in ureche dar nu merge parinti mei ar vrea sa imi dau dar cu acul si m-a durt cand am incercat intelegi nu vri nimic decat sa te dai mare sau sa arati sic au am 11 ani si vreau cu siguranta sa imi dau o gaura dar dupa aia o sa iti para (rau)...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Datzy ba gaura eu am 5 in stanga si 1 in dreapta ce draq

| Monica1995 a răspuns:

Eu mi-am facut chiar zilele trecute a doua gaura in urechea dreapta iar ai mei nu au zis nimic mama chiar m-a ajutat sa imi bag cercelul si pana la urma tatal tau ar trebui sa inteleaga daca tie iti place asta e tot ce conteaza! pup...ps.nu m-a durut deloc