anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa-mi fac o afacere a mea online. Sunt instructor de fitness, mi-am facut un blog si vreau sa dezvolt o afacere in domeniul meu. Problema e urmatoarea, nu stiu ce sa scriu pe blog. Se pare ca informatia pe care o cunosc e foarte limitata. Am studiat putin concurenta si am vazut cate articole foooaaaarte luuungi au scrise si primul meu articol contine 200 si ceva de cuvinte pe care le-am scris in 3 ore. Pur si simplu ma blochez si am zis ok hai sa caut informatie de pe google si am reusit sa scriu un articol mai complex dar am realizat ca seamana foarte mult cu 2 articole de pe primele site-uri gasite. Pur si simplu imi vine sa ma dau cu capul de pereti. Cum fac altii? De unde isi iau informatia? Am cautat carti si am gasit in dpmeniu doar in engleza si nu prea inteleg in engleza nimic si foarte putine scrise in romana si pe toate site-urile acele cateva carti in romana sunt toate stoc indispoinibil. Deci disper

Răspuns Apreciat de Editori
| Lostlyric a răspuns:

Ai putea sa incepi cu lucruri pe care le face un instructor de fitness. De exemplu, de ce lucrezi cu unele persoane pe anumite grupe de muschi si cu altele nu. Ai putea sa adopti subiecte legate de nutritie, de indici. Trucuri pentru a-ti lucra mai bine fibra sau ameliora durerile de muschi. Chestii stiintifice si documentate. Lucruri controversate ale domeniului. Iti dai seama ca multe nu au fost descoperite de tine si nici tocmai de ieri, dar sunt multe intrebari pe care le are un sportiv.
Daca esti instructor de fitness, iti recomand sa-ti impartasesti informatiile pe un canal de Youtube. Cei mai multi asta fac. Blog-ul, pentru multi din domeniul tau, are valoare orientativa.

| anonim_4396 explică:

Multi deja fac asta plus ca e nu stiu ce sa-ti raspund la intrebarile ce le-ai pus tu spre exemplu. Eu stiu sa te pun la aparate si atat

3 răspunsuri:
| zăGhost a răspuns:

Ai putea sa scrii despre clasificarea exercitiilor fizice, despre constitutii ale corpului, despre tipul de mancare recomandat cand vrei sa slabesti, despre cand e optim sa mananci - inainte/dupa sala, despre calorii samd. Bafta!

| anonim_4396 explică (pentru zăGhost):

Habar n-am ce ai zis acolo.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Regula de aur este „Scrie despre ceea ce cunoști".
Dacă nu inspiri autoritate în domeniul tău, ce motiv aș avea să te contactez?

| Kerre a răspuns:

Incearca sa incepi cu informatii principale gen ce grupe de muschi sa lucrezi, ceva bazat pe alimentatie, planuri de antrenament etc. Scrie despre ce crezi tu ca este cel ma bine.