| HolyDiver a întrebat:

Vreau sa-mi fac o prietena si nu gasesc! Sa va prezint imaginea de ansamblu: am 14 ani si nu am avut niciodata o prietena(gagica). Lumea ma catalogheaza drept tocilar, pentru ca am medii de 10 pe linie. Eu unul ma consider un tip sociabil (desi f timid/rusinos).
Daca cineva isi dedica 15 minute din viata sa-mi explice cum pot sa-mi fac o prietena, i-as fi tare recunoscator. Daca se poate, faceti-mi instructiuni pas cu pas, care sa ma tina de mana(ca pentru prosti). Eu unul n-am idee nici cum sa o fac sa ma placa, nici cum sa o abordez, nici ce sa vb cu ea, nimic! Nu am o anume fata in minte deoarece simpatizez vreo 3 de la mine din clasa (am sperante, nu gluma).
Multumesc anticipat.

*Imi transpira palmele rau de tot. Idei? Remedii?

Răspuns Câştigător
| Danny a răspuns:

Cu 10 pe linie e inca bine. Era mai grav sa ai note mici si sa vrei prietena (fara sa fiu rea). Toata "magia" sta in felul de a vorbi si comporta. Timiditatea se naste din lipsa se incredere in sine. Cand mai ai ocazia, stai in fata oglinzii si incearca sa gasesti ce ai mai frumos la tine (ochi, par, forma fetei, etc. ORICE!), si incearca sa nu vezi numai ce e rau, si astfel o sa-ti mai ridice moralul. Daca te duci la scoala cu moralul ridicat multi vor vedea asta si probabil se vor apropia de tine. De obicei sunt mai multi "tupeisti" decat timizi, si fiecare trage la semeni, ca sa spun drept.
Ca sa abordezi o fata nu-ti trebuie mult. Observ-o aici si colo, si cand nu stie ce, cand are nevoie de ceva ajut-o (ajuta-le) si intrati in vorba, si intreab-o daca vrea sa va intalniti la un suc (sau un film). Daca totusi nu vrei sa o iei din scurt, organizeaza un grup de mai multi si invit-o sa iasa cu voi toti, si la sfarsit condu-o la ea acasa, si poti sa improvizezi ceva, si la fel, poti sa o inviti vreodata sa iesiti doar voi doi (aici poti sa incerci sa afli ce-i place... sa iesiti in parc sa va plimbati, un film, bowling, billiard, paintball, citit - daca esti din bucuresti poti sa dai o fuga la Carturesti, este o biblioteca mare si o ceainarie f buna, dar in cazul in care si ei ii place. Dar oricum, esentialul e sa fie o activitate care sa-i placa si ei, si tie). Nu te lauda prea mult, nu fii tacut, glumeste cat mai mult -dar nu te lega de faptul cum arata ea sau alte fete -poate doar genul de glume gen la soare ma pot uita, dar la tine ba!-, poate sa interpreteze gresit-, nu injura, povestiti cat mai mult, zambeste si scapa de timiditate!

Bafta!

Iar despre mainile tale, mai bine consulta un medic dermatolog, sau intreaba la farmacie.

5 răspunsuri:
| Clauditza21 a răspuns:

Nu te panica.Asta inseamna ca ai pus pe primul plan scoala si apoi fetele.Nu e nimic rau in asta. Daca vrei sa iti faci o prietena si spui ca ai vreo 3 pe care le simpatizezi, incearca sa abordezi una din ele, care crezi tu ca iti place cel mai mult si poarta discutii simple cu ea. O intrebi ce mai face, chestii banale, apoi tot vorbind cu ea o sa vina si discutiile serioase.Nu trebuie sa faci ceva anume, aici nu e pe pasi, aici trebuie sa te bazezi pe ce simti, totul vine de la sine.Important e sa stii sa te faci placut in fata fetei pe care tu o placi si crede-ma, daca n-ai avut o prietena pana acum asta nu inseamna ca e timpul pierdut.Succes si sper sa iti gasesti o prietena cat de curand.
P. S.:Lasa emotiile deoparte.Incearca sa fii cat mai relaxat atunci cand vbesti cu o fata.

| nobody_1518 a răspuns:

laughingchiar am ras pe cinste la partea "ca pentru prosti".
nu stii cum sa abordezi fetele? pai uite cat esti de amuzant. daca spui cateva glume bune, iar ele rad... e clar ca nu iti mai trebuie altceva, nici sa arati ca brad pitt nici ca justin bieberlaughing
vorbeste deschis cu ea, spune`i in fata ce simti. tie o sa iti fie rusine, frica, etc. dar o fata apreciaza asta, este si cazul meu (m`i s`a intamplat sa ma intrebe un baiat pe care nu-l placeam, dar eram prieteni...si cand vorbea cu mine era diferit, s-a apropiat si mi-a dat bretonul din ochi si ma mangaia pe fata. m`a fscut sa vad diferite chestii in el). succeskiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si ce daca ai 10 pe linie? Foarte bine daca ai note mari...

si daca vrei o prietena trebuie sa faci tu primul pas[ dar trebuie sa te uiti si dupa o tipa care ti-ar da semne ca te place]. Ar trebui sa te interesezi si tu. daca ii place ceva...ca sa aveti subiecte de discutie...etc.

cat despre transpiratul palmelor...este ceva normalbig grin

| Paun_Catalin_1998 a răspuns:

Vreau si eu ogagica de 15 ani

| graffiti a răspuns:

Daca vrei o gagica fi mai tupeist