Frate.Tu ca baiat sa fii timid. faceti baieti de ras. Da nah. Daca vrei un raspuns.Pai nah.Stai mai mult cu fetele discuta cu ele fale sa rada.:d Si incerci sa te dai pe langa o fata cu timpu :d Mai priveste-o pe ascuns de mai multe ori si din cand in cand sa te vada ca te uiti la ea
Nu trebuie sa fi timid
trebuie sa fi calm si daca iti place de ea ar trebui sa-i spui fara sa eziti pentru ca poate veti fi impreuna nu stiu ce sa zic poti incerca
P.S:fara frica!
Funda?
Din punctul meu de vedere ca fata eu zic sa incepi sa vb cu ea despre diferite subiecte (de ex cele de zi cu zi,dar mai intai intereseaza-te si u care ii sunt preferintele sa nu o dai in bara ),si crede-ma nu te avantajeaza deloc faptul ca te dai mare (cu cate preietene ai avut,sau cum te prostesti u cu baietii, asa fac majoritatea baietilor de la mine din clasa si culmea niciunu nu are prietena in general sa fii mai relaxat.Iar daca mai arati si bine succesul e garantat.Mie de ex imi place cand un baiat imi ascula parerile (nu stiu cat de mult ii pasa dar...), cand imi spune ce are pe suflet chestii din astea mici nu stiu cum sa zic oricum succes :*
Ii spui pur si simplu in fata! oricum, daca nu vrea mai sunt si alte fete in lumea asta
Eu spun din opinia mea de fata ca trebuie sa incerci sa vb cu ea la inceput de lucuri marunte sa vezi daca vi se potrivesc preferintele muzicale,cinematografice, etc.Multi baieti cred ca daca se lauda de ex cu cate prietene au avut le castiga inima altor fete (e o mare prostie ), mie de ex imi place cand un baiat imi asculta parerile (nu stiu cat de mult ii pasa dar...), cand imi spune ce are pe suflet chestii mici de zi cu zi care pot cuceri inima unei fete.Plus ca daca arati si bine e un succes garantat. Succes :*
Scuze am data raspunsul de 2 ori cu mici modificari pentru ca am crezut ca nu s-a trimis
Si app simtul umorului e foarte important, pentru mine daca un baiat nu ma face sa rad e... succes
Buna...eu cred ca ar trebui sa te dai mai mult pe langa acea fata si sa ii faci complimente, acum ca vine 1 martie sa ii faci un cadou mai special, gen un trandafir, un martisor cu 2 indragostiti + o felicitare si sa gasesti un moment in care nu sunt atat de multi pe langa voi si sa ii spui ca o iubesti si chestii din astea romantice.Asta e parerea mea.(sa imi dai si mie mesaj sa imi spui cum ti.a mers)
Andrei67y5 întreabă: