Pai culoarea ar trebui sa te caracterizeze sau, sa alegi una odihnitoare (vernil, bleu) - in ceea ce priveste mobila aceasta ar trebui sa fie cat mai simpla si sa reprezinte strictul necesar...
Da-mi dimensiunile de la camera, ce vrei sa fie in camera, un buget si incerc sa desenez niste posibile amenajari. PS sunt la arhitectura
Ce culoare te incanta mai mult
iar mobila presupun in functie de culoarea pe care o alegi. ori ai putea gasi o culoare sa o asortezi ori o nuanta mai inchisa decat peretii
camera mea e haos am doi pereti (laterali) portocalii iar un perete(unde este geamul mare ...si biroul meu) galben iar cel de vizavi unde e patul este bleu ca mobila am crem spre galben pal... dar am multe pete de culoare deoarece am f multe plushuri. In schimb, dupa ce termina cu casa, camera unde ma voi muta, o voi face vernil si voi cauta mobila si accesorii din bambus. Inclusiv jaluzele(le ador) si patul vreau de o persoana, scheletele patului il vreau din fier, eventual cu ceva modele.
Sper ca ti'am dat idei in functie de gusturile mele ))
O idee f tare ar fi sa-ti desenezi(sau sa pui pe cineva care are talent) pe pereti diferite chestii ce'ti place tie
Depinde si de camera e mare/mica cauta pe net mobila... si culorile care ti s-ar putea potrivi in camera. sau cauta un arhitect succes
La mine e mov inchis in camera si eu vreau sa schimb dar mi-e lene sa adun toate lucrurile...ma gandeam sa vopsesc cu verde, nici inchis, nici deschis...sau un roz pal.Am o gramada de chestii din alea de care se zice ca atrag energia pozitiva, majoritatea sunt aurii, galbene sau negre si nu vreau sa ma despart de ele.Mobila mea e de culoare deschisa...habar n-am ce sa aleg, daca te hotarasti zi-mi pls si mie ce-ai ales
Anonimanonimus677 întreabă:
misauratcuviata întreabă: