anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa`mi fac suvite si nu stiu ce culoare... vreau si eu un site unde imi pot face asa ceva.mersi!

3 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Te poti uita pe site-uri dedicate acestui subiect.
Te poti inspira si aici http://www.fete24.info/
http://femina.rol.ro/

| Silvia a răspuns:

La al doilea link nu am reusit sa iti trimit pagina pe care o gasisem eu, dar citeste ce scria acolo.big grin
Suvitele fie colorate sau impletite se poarta anul acesta, mai mult ca oricand. Nuantele pentru parul vopsit trebuie sa fie in tonuri calde, deschise, iar suvitele cu doua-trei tonuri mai deschise. Daca ai un par drept si vrei sa-l aranjezi, o suvita impletita este alegerea perfecta si rapida pentru un moment special.

Suvitele de par cele mai discutate sunt cele colorate, insa anul acesta e moda si celor impletite, fara ca acestea sa fie nuantate.

Daca esti bruneta poti opta pentru o coafura cu suvite rosii sau castanii.

E posibil ca suvitele sa nu te avantajeze si atunci ai putea sa-ti nuantezi tot parul ciocolatiu sau cafeniu. Daca esti blonda si vrei o schimbare de look incerca o vopsea cu un ton sau doua mai deschisa decat culoarea ta initiala.

Suvitele trebuie alese si in functie de tunsoare si de tipul de par pe care il ai. Astfel, daca esti vopsita bordo sau violet inchis, suvitele ar trebui sa fie cenusiu sau bej.

In schimb, pe o baza de maro pamantiu s-ar potrivi suvite aramiu pur. Suvitele se incadreaza spre fata pentru a sublinia linia tunsorii si a aduce un plus de mister. Bineinteles ca nici tunsorile sau coafurile nu sunt de neglijat.

Rosu pare ca, anul acesta, este una dintre cele mai populare nuante, la care se adauga si cateva umbre de culoare usor mai deschise care iti vor lumina fata.

suvita.jpgSuvitele impletite au aparut ca urmare a unor incercari mai timide inca de acum doi ani. Este o coafura atat sport, cat si destul de eleganta ce se va purta in orice moment al zilei si in orice sezon. Imaginatia nu are limite si se pot realiza foarte usor chiar si la parul ondulat. Poti sa iti faci carare intr-o parte si sa impletesti suvita care vine intr-o parte, iti poti realiza o bentita din par impletit sau mai multe suvite impletite. Nu sunt greu de realizat, deoarece se pot impleti si mai larg, usor dezordonat. Nu uita, daca iti place sa fii accesorizata ataseaza si o clamita la suvite(cu strasuri sau cu aplicatii florale), pentru un look glamour.

| cioko19 a răspuns:

Buna!

taaz.com
Doar trebuie sa iti faci un cont.
O zi placuta!