Da, zona este foarte dureroasa, in plus aceste tatuaje arata vulgar si patetic, in plus fiind vizibil iti va creea probleme la scoala, facultate etc pentru ca persoanele tatuate sunt inca stigmatizate de societate, in plus unii angajatori nu accepta persoane cu tatuaje in locuri vizibile, asa ca mai reflecta, e o decizie imp
Ai inteles gresit! chiar nu este vizibil. este ceva mic si finut ceea ce as vrea. exesplu cum are rihanna acela cu "Love"
Si ce semnificatie ar avea tatuajul?
Pai inca nu sunt hotarata cum sa il fac. cel cu love mi se pare interesant si dragut. si ce semnificatie ar avea? iubire
Tatuajele sunt niste lucruri care se fac cu cap si cu sens, de obicei ele semnfica ceva pentru persoana care sil face(un muzician si-a tatua note muzicale, sau stiu eu fiecare cu ce lucruri dragi si importante are), daca tu vrei sa iti faci un tatuaj ca asa are nu stiu cine, sau ca arata dragut mai bine nu ti-l fa pentru ca este un lucru cu care ramai pe viata(trebuie sa contientizezi astfel) te vei plictisi si iti va parea rau..mai bine iti iei o pereche de cercei sau stiu eu ce haina
Mda, neinteresant, la asta normal ma gandisem si eu. oricum mersi pentru sfaturi. bye
bitha_2246 întreabă: