| SerbanX a întrebat:

Vreau sa-mi iau Apple iPhone (16 sau 32 GB), nu stiu prea multe despre acest telefon. Initial am vrut sa-mi iau blackberry bold dar am renuntat. Asa ca dati-mi informatii, poze chestii din astea multe. Funda + Vot! URGENT! Cat mai multe impresii!

5 răspunsuri:
| TorenT a răspuns:

Apple Iphone este, dupa parerea mea, varful de lance al noii generatii de smart phonuri. Poti sa faci cu el orice poti face si cu alte telefoane. De asemenea, este foarte usor de utilizat si accesibil. Poti intra pe net foarte usor si ai un ecran enorm de mare( partea cea mai buna). In plus, are accelerometru( adica simte cum si cat de tare il inclini,sucesti, rasucesti...) si e foarte, foarte bun pentru jocuri. Poate fi foarte usor jailbreakuit( sa-ti pui orice joc gratis). E telefon, calculator, ipod, minilaptop...Baterie super rezonabila. Filmeaza HD. In schimb, Blackberry e bun pe partea de buisness( pentru oamenii de afaceri) pentru ca e foarte organizat si alea alea, dar si Iphone e ok. Partea nashpa e ca, daca ti se strica( foarte rar am intalnit) nu poti sa-l repari oriunde si costa foarte mult. Dar cum am zis, numa foarte rar se strica de la sine( nu am intalnit niciodata probleme din interior) si ecranul e foarte rezistent. Daca ii pui o husa si o folie pe ecran, esti asigurat. Parerea mea e ca e cel mai bun smartphone care exista.

| TorenT a răspuns:

Apple Iphone este, dupa parerea mea, varful de lance al noii generatii de smart phonuri. Poti sa faci cu el orice poti face si cu alte telefoane. De asemenea, este foarte usor de utilizat si accesibil. Poti intra pe net foarte usor si ai un ecran enorm de mare( partea cea mai buna). In plus, are accelerometru( adica simte cum si cat de tare il inclini, sucesti, rasucesti...) si e foarte, foarte bun pentru jocuri. Poate fi foarte usor jailbreakuit( sa-ti pui orice joc gratis). E telefon, calculator, ipod, minilaptop...Baterie super rezonabila. Filmeaza HD. In schimb, Blackberry e bun pe partea de buisness( pentru oamenii de afaceri) pentru ca e foarte organizat si alea alea, dar si Iphone e ok. Partea naspa e ca, daca ti se strica( foarte rar am intalnit) nu poti sa-l repari oriunde si costa foarte mult. Dar cum am zis, numa foarte rar se strica de la sine( nu am intalnit niciodata probleme din interior) si ecranul e foarte rezistent. Daca ii pui o husa si o folie pe ecran, esti asigurat. Parerea mea e ca e cel mai bun smartphone care exista.

| bicpix a răspuns:

In primul rand iPhone este mai putin un telefon si mai mult un computer. Daca vrei sa iti iei iPhone-ul pentru a instala jocuri, a avea o gramada de aplicatii, a folosi diverse facilitati ale acestuia merita sa-l iei. Daca vrei sa-ti iei iPhone ca sa-l folosesti pentru sms si telefon, nu merita banii. Uite ce stie sa faca iPhone http://cosmote.ro/ro/iphone.aspx?ns=-10000&cid=20250

| pappzoltan17 a răspuns:

Salut.Eu imi iau maine Iphone 4, dar daca vrei sa-ti iei Iphone numai 4 sa-ti iei ca celelalte nu merita.Gasesti o multime de videouri cu reviewuri cu telefonul si poze sunt o gramada pe net. Sper ca te-am ajutatwinking.

| Expressmusic86 a răspuns:

Samsung Galaxy s 2 bate la funduletz orice iphone. Iphonurile nu stiu cei aia transmisie bluetooth, la camera is de 2 lei in afara de iphone 4 care o are de 5 mpx Galaxy s 2 are 8 mpx, filmeaza 1080p[30fps, procesor dual core 1.2 GHz baterie de 1650 mah prea tare telu...