Pey mei, trebuie mai intai sa facem cuva pe mama ta sa se indragosteasca de un catetl si stiu cea mai buna metoda
1) o inregistrare, poza ceva
2) o intalnire cu ei
3) o joaca copioasa
4) cuparare unuia tie
PWP
Vorbeste cu ei si spune-le ca tu chiar ti-ai dori un animal de care sa ai grija si ca acesta te-ar face sa devii mai responsabila, ai avea un program mai bine stabilit. Daca nu poti sa-i convingi, respecta-le decizia, deoarece sunt sigura ca daca vei insista le vei face capul calendarlaughing. Parintii tai au sa vorbeasca despre acest subiect impreuna si vor ajunge la o decizie, sper sa fie favorabila tiehappy. Succes. :*.
Spune-le ca vei avea tu grija de el si ca va deveni responsabilitatea ta, astfel vei deveni mai responsabila, in plus iti plac mult animalutzele Bafta
Daca ai vreun prieten care are caine, convingel sa ai grija de el o zi. Si poate parintii tai daca vor vedea cat de responsabila esti iti vor lua unul.
Crezi ca esti destul de responsabila? ca vei avea chef de el nonstop? sa stii ca un catel implica multe responsabilitate. Si eu mi-am dorit mult un caine. Parintii mei nici nu voiau sa auda de asa ceva. Stii cum i-am convins? Le-am aratat un articol din ziar cu caini de vanzare, care parea convenabil. pret nici prea mare, caine dragut. Acum nu-s prea incantata. Noaptea doarme cu mine in pat ca altfel plange de zguduie casa. Plus ca trebuie sa-l duc la baie de fiecare data cand se trezeste noaptea, dar asta nu e o problema daca stai la curte. Gandeste-te bine, nu incerca sa fii responsabila luandu-ti un caine, demonstreaza ca poti fii responsabila recunoscand ca nu poti avea grija de el Dar.pe de alta parte, satisfactia pe care o ai cand se uita in ochii tai e nemarginita, si merita orice efort. Succes! orice decizi.
xlmpq întreabă: