Nu doare. E ca si o intzapatura de tzantzar, dar nu e mare lucru...atata ca ti se face rosie urechea dar in rest, nu e dureros. mi-am facut si eu 2 si n-am simtit nimic.pe cuvant
Doare f putin dp cateva secunde dar. daca te atinge cineva acolo e jale
si trebuie sa nu dormi absolut deloc p urekea aia... si sa ai mare grija toata noaptea
Dupa parerea mea se va intampla atat de repede incat nu iti vei da seama.
Eu in ureche mi am dat singura
am incercat cu cercelul, dar nu mergea
dupa am luat un ac l am bagat in spirt l am incins si a intrat repede
pe mine una nu m a durut
Nu doare eu mi-am mai facut 2 la o ureche singura acasa cu acul si n-am patitnimic cu pistolu imediat iti face
Eu am gaura de o saptamana si mi-am facut `o singura in baie de la scoala cu ac de seringa si nu am nimiC
eu in locul tau mi-as da gaura cu aC... mie sincer mi-e frica sa imi faCa altcineva.
si eu in fiecare seara spal cercelul si ureche cu apa si sapun...
eu itii ureZ mult noroC :*
veZi cf >
Si eu vreau sa imi fac gaura dar stit care e problema? ityi este frikaa f ff si te descurajezi eu i-am facut unei prietene de-a mea daqr nu a putut suporta pana la sfarsit e chiar dureros depinde... eu am vriut sa i fac cu akulu... asa pur si simplu
Nu doare absolut deloc nici cand ti`o faci nici dupa:d trebuie sa ai grija doar la igiena...eu cand mi le-am facut m`au pus sa mi cumpar o alifie si sa ma dau zilnic si nu mi s`a intamplat nimic
Buna:*nu doare.Eu mi-am facut ieri.A durut putin dupa ce mi-l-a facut (15 minute)
anonim_4396 întreabă: