| PentaCs a întrebat:

Vreau sa'mi povestiti fiecare viata voastra prin amanunte happy Inceput = > Prezent, cum ati fi vrut voi sa fie, etc. Chiar vreau sa vad cum a fost viata fiecaruia. Cel mai "interesant" primeste funda. + restul' vot inteligent.

Răspuns Câştigător
| Chelly007 a răspuns:

Pai inceput= eu m-am nascut acum 14 ani. dupa 3 ani mama m-a parasit si a trebuit sa traiesc cu tata si cu bunica'meah. eram o persoana f timida care nu vroia sa o bage lumea in seama, o persoana singuratica pana cand mi-am intalnit prieteni buni pe care ma pot baza...eu sunt artista.mi-am gasit acest talent de pe la 6 ani. pictez si desenez orice. asta cred ca a fost norocul meu care ma scotea din lumea aceasta.In momentul de fata sunt o persoana fericita ca am prieteni buni langa mine si ca am ajuns la o scoala unde ma regasesc{tonitza}. inainte eram intr-o scoala in care aveam colegi rai care din cauza unei fete care a fost cea mai buna prietena a mea toti m-au urat.dar am trecut peste asta. unii oameni au fost rai cu mine, m-au judecat, m-au invidiat.am avut momente de disperare, de singuratate da ma bucur ca am trecut peste.eu nu sunt o persoana fitoasa, laudaroasa sau rea.sunt o artista care ii plac lucrurile bune, care e sufletista, romantica si buna:dwinking

| PentaCs explică (pentru Chelly007):

Foarte dragut happy Ma bucur ca ti'ai descoperit talentul tau de artista, la o varsta atat de mica. Succes in continuare! Astept si alte comentarii, raspunsuri etc.

1 răspuns: