Este problema lor daca vor rade de tine...despre timp iti va spune medicul stomatolog cat va fi necesar sa il porti.si in fond tu esti cea care va avea dintii frumosi si drepti...iar cei ce vor rade de tine pun pariu ca abia daca se spala pe dinti si habar nu au ce inseamna o vizita la un stomatolog.succes
Sincer sa fiu eu am aceeeasi varsta ca si tine, lucrez in strainatate si am preferat sa merg la stomatolog " aici " in afara tarii. Am si eu o problema cu un dinte, mi s-a dus putin intr-o parte din cauza ca am mestecat prea multa guma pe o parte a gurii, acum cred ca-i spun sa mi-l taie sa-mi faca ceva ca sa fie la aceeasi latime cu celalalt. Practic ce-l mai bun sfat care ti-l pot da e sa mergi la stomatolog, sa-ti puna aparatul dentar, aparatul dentar se poarta de la un caz la altul, depinde de cat de grav este. Unii l-au purtat 1 an altii jumate de an altii doar 1 luna, la tine iti va spune medicul cat timp sa porti acel aparat. Despre colegi/prieteni/neamuri... e cam nasol intr-adevar, cand ai sa vrei sa zambesti o sa arate destul de urat cu acea sarma in gura, dar asta este, vorba aia, nimeni nu este perfect, poarta acum cat este tanara, il porti 2 luni de exemplu pana iti repari dintii iar apoi o sa-i dai jos, stai linistita ca nu esti prima persoana care va purta aparat dentar si nici ultima. Prietenii, colegii daca te rad 2-3 zile apoi o sa se obisnuiasca cu tine. Ce preferi sa nu porti aparat dentar acum cat ai dintii tineri si esti tanara sau la 30 de ani cand ai sa fi o femeie in toata varsta cu dintii strambi ca la sarma ghimpata? Gandeste-te, ia totul in logica, viata asta este grea si dam fel si fel de necazuri, eu de exemplu am pieptul taiat si 6 coaste taiate, preferam sa port aparat dentar 2 ani sau mai mult decat sa fi avut acea operatie. deci fi mai ok :d don`t worry be happy.
Tauwinking întreabă: