| FoxXy_5632 a întrebat:

Vreau sa`mi pun pierce in buric la salon doare?
si exista riscuri d infectare da ca o rog pe aia care face gaurici sa`mi dezinfecteze chestia aia casa nu iau o bouala
si ce trebuie sa fac eu ca sa nu se infecteze?batting eyelashes
cu ce creme tree sa ma dau

3 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Puneti in Clitoris mai binewinking
Ala e bunhappy
laughingcat despre buric sa invechit=)
Si cu ala nu te vad parinti asta e cel mai importantrolling on the floor

| Ancutzzaaa a răspuns:

O sa doara putin dar nu foarte tare...chestia aia oricum e dezinfectata straight face si tu nu trebuie sa faci nimic special, nu iti trebuie creme. doar sa nu dai cu mana pe acolo sa tragi de el sau mai stiu eu ce... 2 saptamani cam asa o sa te doara dar dup`aia nu mai ai treaba.tongue

| byby_9338 a răspuns:

Mai intai vreau sa iti spun ca si eu am un pierce in buric si nu mi l'am facut la salon. mi l-am facut la un spital la cineva.ma rog.problema e ca mau chinuit o ora pentru ca nu mai vroia sa iasa pe partea cealalta. a fost foarte dureros insa daca esti htarata sa il faci du-te la un salon, nu costa mai mult de 100 de ron si iti garantez, nu doare oh go on si nu o sas regreti nimic. e foarte sexy laughing

asa...deci nu trebuie sa ii spui tu sa il dezinfecteze, va lucra sterilizat si iti dai seama ca stie ce face.
dupa ce ti-l pui va dura cam 2 saptamani sa se vindece si mie mi` spui sa ma spal, sa ma curat cu betadina si sa-mi dau cu o pudra speciala...sunt sigura ca iti va da indicatiile necesare.

mult curaj!
te pup
daniela