| narcotik a întrebat:

Vreau sa-mi raspunde-ti si mi-e la cateva intrebari...va rog.
Cu orice fata care vrau sa ma bag in seama din zona de la mine imi zice ca sunt vagabont si ma refuza, si nu mai am timp sa trec la faza a-2-ahappy. De ce imi da replica asta?
Adevaru este ca mai toti prieteni mei sunt mai rai, nu stiu cum sa va explic.fratele meu mai mare ar fi un interlop (lumea)...De ce ma pune pe mine lange el?
Unele fete imi zic... pui mei, ca mor de dragul meu.
Dar nu sunt genul meu care sa-mi placa.
Ma puteti ajuta ca prieteni virtuali?
Pentru ca nu pot vb aceasta situatie cu prieteni din anturaju meu, nu-mi sta in caracter.imi cer scuze daca nu am scris corect...sunt putin baut si suparat. va raspund la orice ma intrebati. pup

5 răspunsuri:
| GabrielaIoana a răspuns:

Pai daca ai un anturaj mai ciudat sau cu prieteni care nu sunt foarte draguti de aia te resping. ele cred ca esti ca ei si majoritatea fetelor fug de asfel de baieti. Incerca sa le dovedesti ca nu e asa cand iti place de o fata fa un gest dragut de fata cu ea dai o floare sau ceva care sa aiba valoare sentimentala si comportate frumos cu ea si in caz ca iti mai da replica ca esti vagabont cere doar o sansa sa dovedesti ca nu esti ca nu costa pe nimeni nimic sa dea o sansa. Incerca si u sa fi tu insuti si fi increzator nu te bloca pe replica asta. happy

| Paula007 a răspuns:

Deseori suntem judecati de cei din jur in functie de aparente. daca tu spui ca prietenii tai sunt priviti mai dur de "societate ", si tu esti, cel mai probabil, privit la fel. nu spun ca e un lucru bun sau corect, dar este des intalnit. daca vrei sa nu mai fii judecat pentru greseli ce nu sunt facute de tine ( ma refer la fratele tau ) incearca sa te porti diferit de el, de prietenii tai "aia rai " si sa fii pur si simplu normal.nu spune nimeni sa fii acum un copil timid cu ochelari si Biblia dupa tine, dar nici sa tipi, injuri si sa te porti urat. vorbeste cu fata care=ti place si incearca sa-i faci cunostinta cu tipul mai sensibil din tine (care exista undeva in tine, altfel n-ai fi scris pe site ul asta ), cel care e capabil sa faca orice fata fericita. odata ce va vedea ca esti de gasca, amuzant si chiar simpatic, cred ca va renunta si ea la prejudecati si va fi doar prietena sau de ce nu, iubita ta.

ah, si doar pentru ca fetele superficiale nu apreciaza decat ce e la vedere asta NU inseamna ca toate fetele sunt asa, nici superficiale nici frivole happy

| narcotik explică:

Am incercat in foarte multe feluri...nu am mai stat in anturaju lor.
Dar cand eram la masa la club sau la un suc tot veneau la mine sa ma salute...si lumea ce sa zica, ca mint doar sa profitsad

| narcotik explică:

Am incercat sa fiu si mai romantic, pe ascuns sa stiu decat eu si ea.Si am iubit si iubesc o fata, dar acum nu mai suntem impreuna.sad
Tot din cauza asta.anurajele in care sunt bagat.nu mai pot, nu beau alcool de fel, dar azi beau de la 17 de nervisad

| cristi_5008 a răspuns:

Mah si eu am avut aceias problema am avut si eu un anturaj ca pl cluburi beti droguri si mai multe numa prosti fra dar am gasit un baiat care ma schimbat si am citit psalmi in biblie si am numa 16 an intr-adevar nu m-am schimbat complet si cu fetele sti ce sa faci cand te mai face bagabont ca si eu am aceias prb si vecini ma fac bagabont le zici la fete nu ai vrea sa ma schimbi tu sa nu am fiu bagabot si funtioneaza si ai grija iti garantez ca o fata te schimba iti garantez ca mai am un prieten bagabot si laschimbat complet fa cum iti spunhappyhappyhappy