| laurentiufilip a întrebat:

Vreau sa-mi schimb personalitatea, sa fiu mai arogant, mai tacut, mai dur, mai "rece", am incercat dar e destul de greu si ma simt naspa, stiti niste modalitari?

Răspuns Câştigător
| sadfhgkj a răspuns:

Viata te schimba in genul de persoana care doresti sa fi, gen,la un moment dat te saturi sa iti tot pese de ceea ce spune lumea despre tine, de felul in care se baga in viata ta, de insultele lor,de toate predicile lor si ajungi sa spui "ma,e viata mea,fac ce vreau,cand vreau stiind ca am dreptul sa fac asta fara sa intervina cineva sa-mi reproseze ceva anume,pentru ca E VIATA MEA, deci eu zic ca asta trebuie sa faci,sa nu-ti pese ce spune lumea despre tine, sa faci ce vrei fara sa-ti pese ce spun ei pentru ca intodeauna va avea cineva ceva de spus si de asemenea, sa-ti impui mereu punctul de vedere! daca cineva face ceva sau iti zice ceva ce nu-ti convine, tu sa nu taci, sa spui ce te deranjeaza,iti spui propria parere,si automat tu fiind asa oamenilor nu o sa le convina,pentru ca majoritatea sunt falsi si se baga in viata ta,iti tin predici,te judeca, si lor nu o sa le convina ca nu mai fac ce vor din tine si o sa se indeparteze ca nu vei mai fi cum vor ei, asa vei descoperi cum sunt ei de fapt si astfel nu-ti va mai pasa de ei, nu-ti va mai pasa cam de nimic, si asa vei fi rece, tacut, dur, arogant..mne,totusi argonat iti recomand sa nu fi big grin

5 răspunsuri:
| ToKen a răspuns:

Astepti sa te foota viata in toate pozitiile, sa vezi cum te transformi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma uit la poza ta de profil si nu ma pot gandi decat la faptul ca e nevoie de o minune ca sa fii indiferent si rece.

| FaraNume2 a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing

| laurentiufilip explică (pentru anonim_4396):

Am cerut schimbarea pozei de profil de 4 ori, TPU nu a acceptat cererea de schimbare, contul a fost al unui prieten.

| CravataAlbastra a răspuns:

Pai cam asa sunt eu. Sa stii ca nu e chiar bine pentru tine. Cei din jur nu pierd nimic, dar tu DA! Nu-ti faci un serviciu fiind asa, eu una as vrea sa fiu altfel.
Pur si simplu pentru a fi asa trebuie in primul rand sa nu te intereseze cei din jur si sa-i privesti cu o oarecare superioritate, ca şi cum parerea lor nu ar conta. Sa-ti vezi doar de treburile si problemele tale. Incearca.