Sincer, este normal sa fie un pic suparata, poate ea crede ca nu ii esti prietena buna, pentru incerci sa il sufli. Din punctul meu de vedere stai calma, ai procedat cum trebuie, iar daca prietena ta nu vrea sa inteleaga nu trebuie sa te rogi de ea. Pana la urma prietenii vin si pleaca nu prea ai ce sa le faci, desi iti sacrifici uneori feircirea pentru ei, iti intorc spatele in cele mai grele momente Deci parerea mea este ca ai procedat foarte bine, trebuie sa ai constiinta impacata.Bafta
Da esti o prietena buna deoarece ai renuntat la baiatul acela pentru ea, ai facut si bine ca i`ai spus motivul pentru ca daca ar fi aflat in alt mod ar iesi mai rau.S`ar putea sa iti poarte putsina pica dar asta e, viata nu e dreapta`! Bafta>
Buna! mie mi se pare ca ai procedat foarte bine in privinta prietenei tale...si eu am trecut prin asa ceva numai ca eu nu m-am combinat cu niciunul din ei, mi-am cautat unul nou ca sa vada prietena mea ca nu aveam nici-o treaba cu prietenul ei! nu stiu daca te-am ajutat cu ceva, dar mi-a facut placere sa-ti raspund.