| okie0 a întrebat:

Vreau sa-mi spuneti si mie care e cea mai amuzanta faza care ati patit-o dau fundita celei mai amuzante!

Răspuns Câştigător
| me_1960 a răspuns:

Am avut o gramadaoh go on..insa este una pe care nu pot sa o uitlaughing si acum ma apuca rasul cand ma gandesc.Eram la scoala si venise pauza.Ce sa fac? Ce sa fac? Ies afara cu prietenele mele.Tocmai pusesera o scena pentru cei care terminau a 12-a si pentru ca nu aveam unde sa stam, le-am dat ideea sa mergem acolo.Totul bine si frumos pana la sfarsitul pauzei cand am vrut sa ma ridic.INSA eram agatata de ceva.De o guma de mestecat:-s.Prietenele mele au inceput sa rada de mine, iar cand am ajuns si eu in clasa m-am molipsit de la elelaughing.Nu doresc nimanui asta!

5 răspunsuri:
| okie0 explică:

rolling on the floor

| okie0 explică:

Tare amuzant si eu am patit ceva pot zice ceva foarte amuzant da n-am curaj sa scriu pe TPU rolling on the floor.

| me_1960 a răspuns (pentru okie0):

laughing) atunci poti spune si tu o situatie amuzanta? In afara de cea pe care nu ai curaj sa o spuilaughing

| okie0 explică:

Eram la tara la vale stateam cu piciarele in apa pana cand mi s-au dus silapi la vale eu am tot fugit dupa ei dar nu i-am prins tot fugeam pana am piicat intr-o groapa si mi-am pierdut silapi. Si mai am una daca o scriu aici te spargi de ras.