| Iamjustaboy a întrebat:

Vreau sa mor, in fiecare zi e la fel. ma duc la scoala, ma cert aproape cu toti, ajung acasa, dorm, ma trezesc, manc, iar dorm si vine o noua zi la fel ca cealalta, nu se intampla nimic nou... ce sa fac?

8 răspunsuri:
| Devilgrim a răspuns:

De ce te certi la scoala?
Nu ai avut pana acum prieteni cu care sa te intelegi?

Du-te pe afara si citeste o carte.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Pai at fi bine sa ne impartasesti o parte din necazurile tale (daca doresti)
De ce te certi cu toata lumea? nu ai familie? vrei sa vorbesti si nu ai cu cine?
Suntem aici si te putem asculta.
Alunga gandurile negre si hai sa stam de vorba.
O zi buna sa aihappy

| T0T a răspuns:

Alții pățesc mult mai nasoale ca tine iar tu care ai tot ce ai nevoie te plângi? Rușine. Ține de tine dacă faci ceva nou sau dacă viețuiești în felul ăsta.

| Fatamuntilor a răspuns:

O SCHIMBARE radicala pentru tine! Schimba-ti programul si felul de gandi!

| Anonimuserr a răspuns:

Ce gândire stranie și ilogică. Cum s-a mai zis pe aici fă o schimbare majoră la tine. Cred că ar trebui să-i rogi pe părințăii tăi să te ducă la un psiholog sau la școală dacă mai există acum în 2015 psihologi în școli. Schimbarea începe cu fiecare dintre noi. Ori soluționarea acestei probleme de comportament nu se face așa bătând din palme trebuie timp, înțelegere și din partea părinților și din partea ta. Spune-ne de ce te cerți (dacă dorești).

| rousz a răspuns:

Altii ar da orice sa mai traiasca macar o zi si tu vrei sa mori... schimbarea trebuie sa vina de la tine, viata e frumoasa, incearca sa-ti faci prieteni, sa iesiti.

| RainmakerX a răspuns:

Hey!
Frate,am fost si eu ceva de genul mai demult.
*Evident, fara partea cu muritul, mi se pare absurd sa faci asa ceva...*

Pur si simplu mergeam la scoala numai ca sa fiu cel mai bun la toate si cam atat. Aveam cele mai mari note dar 0 prieteni, ma certam cu toti laughing
Zi de zi... aceeasi poveste, nimic nou.
Si acum e cam la fel dar nu imi pasa. Mie imi place asa cum e.

In primul rand trebuie sa nu te mai certi cu prostii. Probabil ca te certi cu ei intrucat esti un pic agresiv. Intelege ca ceea ce faci tu este o risipa de energie si de timp.
Nu mai pune la suflet ceea ce ti se spune intrucat vorbele lor chiar nu te influenteaza cu nimic in viata. Sunt vorbe si atat. Nu au efect decat daca le pui la suflet.
Daca cineva face vreo greseala atunci nu te baga. Lasa-l asa! Daca te bagi o sa creada ca te dai mare si sincer, nu este treaba ta ca "moare" vecinul care nu da 2 bani pe tine.

Chiar daca nu esti de acord cu "turma" ...nu ai ce face. Mai bine stai la locul tau si ignori greselile celorlalti. Inveti din ele si atat.

De asemenea incearca sa-ti pastrezi opiniile pentru tine. S-ar putea ca nu toata lumea sa le impartaseasca.

Incearca sa zambesti, sa faci pe prostul daca vezi ca "turma" face vreo greseala. Eu am suferit destul de mult atunci cand incercam sa indrept greselile altora. De atunci am realizat ca e mult mai bine sa stai la locul tau si sa faci ce face majoritatea.
Nimeni nu te obliga sa te schimbi cu adevarat. Crezi ca eu m-am schimbat?
Doar...pastreaza pentru tine unele lucruri.

Nu se intampla nimic nou?
Mda, stiu cum te simti. Este foarte frustrant si plictisitor dar cam atat.
Nu e mare lucru. Trebuie sa-ti gasesti o ocupatie, un hobby.

Cand nu am ce face eu fac photoshop, amv-uri, mixez melodii, citesc, scriu povesti sau pur si simplu ascult muzica in timp ce ma antrenez *la karate* Cu toate ca m-am lasat de cativa ani tot mai fac exercitii singur acasa.

Daca ai un program plictisitor atunci schimba-l un pic sau daca ai un program pe care il urasti atunci renunta la el! Incearca sa fii "flexibil".

Incearca sa fii mai pozitiv. Zambeste. Nimanui nu-i pasa de problemele si de gandurile tale. Deci de ce ti-ai arata nemultumirea in public daca tu esti singurul care gandeste asa? Daca nu te sustine nimeni...

Daca o sa fii de partea "turmei" atunci incetul cu incetul o sa-ti faci prieteni *chiar daca unii o sa fie falsi* iar cu timpul poate iti gasesti o prietena, idk.

Cel putin atunci o sa ai "o ocupatie".
Acum probabil o sa apara cineva sa zica "Prietenii falsi nu sunt buni."
Sincer, e mai bine sa ai prieteni falsi decat sa nu ai pe nimeni. Ce daca o sa te injunghie pe la spate candva?
Doar sa fii pregatit pentru asta!
Sau poate ca o sa fie prieteni adevarati.Mai stii?

Oricum, sinuciderea nu este o solutie.
Tu ai nevoie de mai multa incredere in tine si de o schimbare drastica de atitudine.

Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Viata este monotona, pana la un moment. E decizia ta cand o sa fie acel moment happy.