| GabytzaDoolce a întrebat:

Vreau sa mor! Ma puteti ajuta in vreun fel?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. nu stiu daca crezi in Dumnezeu.
eu cred ca te iubeste enorm.de aceea iti trimite atatea incercari in viata. ar trebui sa-i multumesti. si sa te rogi sa-ti dea putere si rabdare sa treci peste.nu sa te pierzi cu firea
in viata exista si suisuri si coborasuri.ideea e ca trebuie sa ti aduni puterile si sa o iei de al capat.stiu ca pare groaznic de greu.dar trebuie.pentru ca viata ta abia al varsta asta incepe si nu are rost sa termini totul aici.sunt sigura ca inca nu ai incheiat socotelile cu viata si nu mai ai nimic de facut...e imposibil.gandeste te la ce ai vrea tu cel mai mult sa faci.gaseste un prieten bun cu care sa ti petreci timpul. crede ma ca nu are rost sa ti iei viata.ai grija de tine >

8 răspunsuri:
| ascovit a răspuns:

Atunci cand te gandesti ca vrei sa mori, gandeste-te ca altii ar da orice sa mai traiasca MACAR o zi.

Ai putea sa ne spui si ce ganduri te determina sa iti exprimi aceasta dorinta prosteasca care intr-un fel sau altul, e aproape inexistenta?hee hee. Scriu asta pentru. ca mereu cand spune, m "vreau sa mor" este din cauza ca am patit ceva mai urat, ceva care sa ne faca sa fim cu moralul la pamant, si neavand ce face folosim expresia,"vreau sa mor!" asa.aiurea.

Ai putea sa ne spui si ce te-a determinat sa spui/scrii asta? Poate o sa te putem ajuta sa iti ridici moralul.

| ImmortalQueen a răspuns:

Stai calma.Ce ai patit? Poate te putem ajuta. happy

| RoX_6698 a răspuns:

Nu te putem ajuta fizic, dar moral putem. Viata merita traita. Gandeste-te la persoanele care si-ar mai dori sa traiasca, dar nu au posibilitate ca tine. Esti sanatoasa...ai o viata inainte. Nu trebuie sa cazi in depresie. Viata merge inainte...rose bye wave

| dan_2834 a răspuns:

Tu te auzi ce spui? Cum sa vrei asa ceva? E o tampenie.Sunt oameni care ar da orice sa traiasca, ar face orice si tu vrei sa mori?! Dar ce ti s-a intamplat de iti doresti asa ceva?! Iti spun eu ca indiferent de orice ti s-ar fi intamplat nu trebuie sa te gandesti la asa ceva, nici prin gand sa iti treaca asa ceva! Viata e cel mai frumos dar pe care l-am putut primi si nimeni si nimic nu merita sa faci asa ceva! Gandeste-te bine!

| GabytzaDoolce explică:

Da va spun ce am patit:toata lumea ma uraste si toata lumea vrea sa mor...si da cred in Dumnezeu.Si chiar daca altii ar da orice sa traiasca, la mine e totul invers.

| adriana_4416 a răspuns:

Vrei sa mori, este o stare trista. Insa starea ce o traiesti, doar o traiesti si nu cred ca ai curaju de a-ti lua viata.
Ceva intotdeauna te va impinge sa nu faci o chestie ce te va face sa regreti.

Este usor sa zicem '' vreau sa mor '' cand dam de un necaz.
Este usor sa abandonam si sa plecam capul.

Tu ai ales se experimentezi tristetea, tristetea vei experimenta.

Tot tu poti sa renunti la aceasta experienta, incearca si ai sa vezi.

Asculta muzica, fa o plimbare in fiecare seara/zi, deseneaza, canta, compune poezii, iesi in natura, fa ceea ce te multumeste, ceea ce te inalta.

Parerea mea este ca totul depinde de tine,
Iti lipseste enorm de multa afectiunea, intelegerea, iubirea si altele.

Daca vrei ca totul sa se schimbe in jurul tau, schimba-te pe tine insati. Cand vei percepe altfel viata, vei percepe altfel si oamenii, prietenii, chiar si pe tine.

Ai o viata, deci merita sa o traiesti.

( TU ALEGI CEEA CE VREI SA EXPERIMENTEZI, NU UITA ASTA )!

| adriana_4416 a răspuns:

O scurta poveste :

Demult,
traia o fata pe nume Tristete.
Zi de zi era tot mai trista, mai singura. Nu lasa pe nimeni sa se apropie de ea.
Devenea stresata si nervoasa cand oamenii ii calca pragul.

Privea Cerul in fiecare noapte, o incanta stelele dar cum uneori Cerul este acoperit de nori nu a mai avut sansa sa vada stelel ( pentru un timp ).

Trista si indurerata se inchide intr-o pestera, blocheaza intrarea si sta in bezna.
Gasea in intuneric '' acel ceva care totusi o tinea sus ''.

Trecuse ceva timp si patru copii viziteaza pestera ( nestiind ca este cineva in ea ).
Copii reusesc sa deschida usa pesterii care era blocata, intra o fata pe nume ( Lumina ). Dintr-o data Lumina a inconjurat intreaga pestera. Intra al doilea copil pe nume ( Soare ), intr-o clipa se incalzise in pestera. Intra al treilea copil pe nume ( Speranta ) si intr-o clipa vise se infiripa in pestera.

Mai intra o fetita, zambitoare, cum crezi ca se numeste?

FERICIRE!

Cand tristetea o vede pe fericire, sta o clipa, privind-o.

Fericirea - Draga surioara mi-a fost asa dor de tine.

Tristetea - la fel si mie draga surioara.

Tristetea si Fericirea se regasise.

Nu stiai ca Fericirea este sora cu tristetea?

Chiar daca sunt foarte diferite dar priveste putin viata, priveste-o cu atentie, simte-o...'
Ai reusit?

Da...

Stiu!

Nu poti fi tot timpul fericita
Nu poti fi tot timpul trista.

Deci?

Incearca sa le combini, ce vei obtine oare?

O ECHILIBRARE.
( de asta ai mare nevoie ).

( Vroiam sa mai zic ca '' pestera '' este Sufletul tau ).
Tristetea cauta refugiu si uneori o lasam sa se instaleze in noi.

Cu siguranta ti-ai dat seama ce vroiam a zice!

Numai bine iti doresc!

| LifeLife a răspuns:

Bay u nu stiu c zici eu zic sa te gandesti bine c faci

Întrebări similare