anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa mor repede si usor cum pot face? dar fara dureri pentru ca nu le suport

11 răspunsuri:
| alessia a răspuns:

:O:O:O sa moriiiii?/cum asa? de ce? sincer nu inteleg.viata ta chiar nu are niciun rost? de ce gandesti negativ? sincer nu am mai auzit asta pana acum"vreau sa mor".nu te cred in stare de asa ceva.nu te-ai gandit. familia, prietenii pot suferi pentru tine.viata e frumoasa.chiar daca uneori mai intampini greutati, nu e totul cum vreai uh.Si trebuie sa te obisnuiesc cu lucrul acesta.
acum sa nu te astepti sa ti dau un sfat pentru a" muri mai repede".dar am totusi sfatul meu e sa uiti de tot daca ti s-a intamplat ceva.si sa ti traiesti viata.totul are un rost.
te-am :*:*:*pa-pash sa nu faci vreo prostie

| Vali87 a răspuns:

Ai 14 ani, nu fii asa de drastica cu tine, indiferent cine te-a suparat o sa iti treaca, timpul le rezolva pe toate, eu am 24 de ani si recunosc ca in ult timp am astfel de ganduri dar parca ceva imi spune sa nu o fac dar tu de ce vrei sa mori? Cu siguranta ceva sau cineva te-a suparat dar nu lua o decizie as ade drastica, dc vrei sa te descarci sparge ceva o vaza nu stiu orice sau cauta un prieten si confeseaza-te lui si ai sa vezi ca o sa te simti mai bine.

| andrei_1403 a răspuns:

Tu esti p*****a? Cum poti pune o astfel de intrebare.Consulta-ti medicul de familie si vezi ce spune el

| vldut a răspuns:

Si eu vreau sa mor dar ma tot gandesc si nu stiu cum.Cred k cel mai usor e sa iei un pistol si sa te impusti

| ZiZu_3938 a răspuns:

Te duci la cinev ala bloc.sau eu stiu chair daca stai la bloc te arunci laughing Stupida idee laughing

| patricia_8129 a răspuns:

Sunt si eu la fel ca tine dar m-am razgandit viata este frumoasa si nu merita sa faci una ca asta trebuie sa treci ca capul sus prin toate greutatile daca vrei sa mai vb trimite-mi mesaj id tau

| adyionut a răspuns:

Stiu cu e. nu merita sa taraiesti.si eu imi doresc acelasi lucru.e greu sa traiesti in chimuri sa vezi ca nu mai ai nici o speranta de la nimeni sa fii singur pe lume si fara nimic.sa plangi in fiecare zi sa te chinui sa poti trai. nu are nici un rost.te inteleg si fa ce crezi tu ca e mai bine pentru tine. gandeste-te numai la tine ca alti nu se gandesc.

| Mmiha a răspuns:

Te sfatuiesc sa vorbesti cu parintii tai despre asta si dupa sa te mai gandestibatting eyelashes
Bafta! Ai grijabatting eyelashes:*

| kissdanutza a răspuns:

Gandeste-te bine inainte sa faci pentru ca vei regreta enorm de mult daca faci prostia aceasta

| teodor_8600 a răspuns:

Ma ai innebunit da de ce vrei sa mori?
doar nu esti pe strzi, nu asti batut de parinti nu ai nimic!
si eu am fost itro stare de deprimare!
sfatul meu e sa stai cuminte si sa continui viata!
succes! eu doar ti-am dat un sfat!

| Lossyss a răspuns:

J eu sunt l fel ca tine...chiar nu stiu nici eu ...nu stiu eu am incercat o data cu pastile dar m-au vazut parintii si m-au dus l spital.dar eu o sa mai incerk. BAFTA:!