| MarVerde0416 a întrebat:

Vreau sa mor sau sa imi fac rau din cauza ca am fost atinsa.

Eram acasa la prietenul meu deoarece faceam o noapte alba in care ne-am fi uitat la filme si am fi povestit. El de foarte mult timp se simte din ce in ce mai rau deoarece spune ca nu ii dovedesc si eu ca il iubesc si ca tot timpul ma comport urat cu el, ca renunt la el si ca nu am fost niciodată langa el la rau si multe altele. Eu pe parcursul relatiei am creat o multime de certuri mari care l-au doborat si pe el si de aceea a ajuns la anumite concluzii.

In acea noapte, mi-a spus ca daca nu ma obisnuiesc cu lucrurile sexuale el va suferi in continuu deoarece nu ii arat ca il iubesc. Eu niciodată nu mi-am dorit sa fac lucruri sexuale si mereu m-am scarbit si nu le suport iar el vedea asta ca pe un mare sacrificiu, adica daca scap de chestia asta ii arat lui ca il iubesc.

Imi tot spunea ca sufera mereu si ca va muri la un moment dat daca nu accept lucrurile sexuale. Eu nu imi doresc sa moara sau sa sufere asa ca l-am lasat sa ma atinga in zona intima si sâni. Apoi mi-a spus ca daca nu il ating si eu înseamnă ca nu il iubesc. Si pana la urma l-am atins si eu in zona lui intima. Eram extrem de scarbita si ma simteam enorm de rau pentru ca am fost atinsa si l-am atins.

Iar de atunci, de doua luni, in continuu in doresc sa imi fac rau sau sa mor deoarece, efectiv ma simt ca o curva murdară si mi-e si rusine sa vorbesc cu familia pentru ca am facut aceste lucruri...
Ce as putea sa fac? In continuu ma gandesc la asta si nu pot scapa de ceea ce s-a intamplat... tin sa mentionez ca in continuare nu suport acele lucruri.

P.S. am 14 ani

Răspuns Apreciat de Editori
| Atim a răspuns:

Lucrurile sexuale sunt ceva cat se poate de normal, dar nu la vârsta ta. Peste câțiva ani, le vei privi altfel, dar pentru moment e ceva normal sa ți se para dezgustătoare. Corpul tău nu este încă pregătit pentru așa ceva. Nu trebuie să te injosesti sau sa îți dorești să mori sau alte prostii, ai făcut o greșeală, vei face multe altele in viitor, e ceva normal. Cum treci peste greșelile astea contează. O curva nu esti, esti doar o fetiță care s-a lăsat șantajată emoțional de un idiot. Relația voastră nu va rezista mult, indiferent de ce crezi acum. Băiatul ăsta nu te iubește, nu se gândește la tine. E la vârsta la care ard hormonii in el si la care vrea sa pună si el in practică ce vede in filmele deocheate ca sa se laude la ceilalți băieți. Te folosește. Stai liniștită, ca nu ii faci niciun rău. Tu trebuie sa fii stăpâna pe corpul tău, tu decizi ce vrei sa faci. Daca nu vrei sa faci asta, nu o face. Cand vei decide sa iti începi viața sexuala, trebuie sa fie pentru ca vrei si sa fie cu o persoana in care ai încredere maxima. Si peste câțiva ani, nu acum. Dacă el nu vrea sa înțeleagă asta, renunță la el. Te înțeleg că ești foarte atașată de el si ca ai în cap diverse prostioare legate de viitorul vostru, toata lumea le are, dar îți va parea bine in viitor daca decizi acum sa renunti la el

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Pai la varsta asta e destul de normal, esti prea mica. De aia nici nu e recomandat sa-ti faci relatie la varsta asta sau daca iti faci sa aveti chestii copilaresti gen iesit la prajitura, plimbat de mana etc nu saruturi si chestii sexuale. Ce naiba e si cu vrajeala pe ala ca nu il iubesti ca os sa moara ca nu-l atingi etc? Penibil. Incearca sa te convinga sa-i cedezi.

| Andreeush a răspuns:

E normal ca la 14 ani sa nu accepti astfel de lucruri. Inca esti mica, iar preocuparea ta ar trebui sa fie scoala la 14 ani.
Nu te lasa obligata de prietenul tau sa faci astfel de lucruri si stai linistita ca nu va muri din cauza ca tu nu ii dai voie sa te atinga.
In primul rand trebuie sa ai demnitate, sa nu te lasi manipulata si sa te gandesti la viitorul tau. Impune-i limite, spune-i ca nu esti pregatita pentru asta, iar daca el continua sa iti zica ca va muri atunci lasa-l. Nu te merita.
Esti inca tanara, concentreaza-te pe scoala, sa inveti cat mai bine, o sa vezi ca peste 2-3 ani lucrurile vor fi altfel, vei avea alta mentalitate.

| Donsavas a răspuns:

Esti minoră, n ai 15-16 ani pentru a decide sa ti începi viata sexuala iar iubitul tău ti a făcut un rau cu buna stiinta sau poate a fost inconștient,dar cert e ca te a corupt. Asta e o infracțiune si ar trebui pedepsit. Te a traumatizat psihic. Ar trebui să le spui părinților tăi sa te duca la un psihiatru pentru copii. Cu tratament,iti vei pierde dorința de suicid si vei reveni la normal. Poate ca si iubitul tău e bolnav,mie mi se pare cam obsedat,de vreme ce a spus că moare dacă nu e satisfăcut sexual. Ce e mai rau e ca te îmbolnăvește și pe tine iar tu scrii toate lucrurile astea in timp ce parintii tai cred că esti bine si dormi la ora asta.
Oricum, stai linistită, daca nu ati facut sex, esti inca virgină si nu, nu esti o curva. O curva face sex pe bani cu multi bărbați.