anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa mor! Simt ca nu mai am de ce sa traiesc in lumea asta de tot rahatul.

Desi nu am avut probleme in familie, am probleme sociale. O sa va povestesc pe scurt sper sa nu va plictisesc...

Totul a inceput cand mi-am doar sa am o best frend, iar ea m-a facut sa simt in plus bagand-o pe alta fata mai mult in seama.

La scoala daca vorbeau 2 - 3 persoane cu mine era prea mult.

Am ajuns sa ma izolez, fiindca alta alternativa nu am mai avut, m-au parasit toti.

Mi-am facut iubit dabea la 17 ani pentru ca pana la varsta asta nimeni nu m-a bagat in seama. Relatia a fost de tot rahatul si ma gandeam ca mai rau nu se poate, m-a parasit dupa o saptamana cica din alte motive, dar de fapt pentru alta.

Din orgoliu mi-am facut a doua relatia care si ea este la fel de proasta, persoana nepotrivita.

Mi-am facut rau singura : m-am zgariat, mi-am facut rani pe mana si pentru ce, pentru cine sunt toti niste jigodii care in afara de interese nu au nimic!

Sufar in tacere ca-ci nimeni nu are puterea sa ma asculte si nici sa ma inteleaga sau sa ma iubeasca.
Sunt un nimeni intr-o lume de nimic.

Răspuns Câştigător
| Ramona_Covaci_1979 a răspuns:

Draga mea as dori ca ceea ce te voi sfatui sa te ajute pentru ca nu cred ca pe lumea asta sunt motive care sa te faca sa iti doresti moartea, poate te supar dar am sa te rog sa privesti pe geam, ai sa vezi o multime de oameni de tot felul iar la scoala la fel urmareste-i atenta si inchipuie-ti un camp cu buruieni, sunt foarte multe care te ranesc dar undeva privirea ti se va opri pe unele pete de culoare care sunt flori frumoase ce bucura sufletul, asa si oamenii sunt multi pe care nu merita sa ii privesti dar undeva un suflet bun si cald il vei gasi, acum sau peste ani dar merita sa astepti.Nu lasa ca rautatile celor din jur sa te atinga fa sa nu iti pese de cei ce nu merita, chiar daca esti mai retrasa invata sa te bucuri de tine de viata de natura, priveste copacii ce frumosi sunt asa golasi, ce frumos danseaza o frunza in drumul spre sol sunt multe lucruri care sa te faca fericita nu doar colegii. Priveste-te in oglinda si pun pariu ca te va privi o fata frumoasa care are un viitor frumos in fata trebuie doar sa invete sa ridice ziduri in fata oamenilor rai.Am fost si eu ca tine, am patit multe si urate dar sunt aici si iti mai spun ceva haios dar la mine a avut efect. Dupa un an de stres si plans la lucru din cauza unor colegi, a venit la mine o colega pe care o credeam cea mai intepata dintre toti si mi-a spus o vorba =bai fata nu ai fundul destul de mare unde sa pupe toti ce iti pasa de ei fi tu fericita cu cine merita=asa ca sper ca nu te-am plictisit si mi-ar place sa aud ca ai reusit sa gasesti florile rare intre atatea buruieni.Te pup si iti doresc sa inveti ca TU contezi happy

12 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Sunt multi ca tine si poate mai rau, si totusi lupta si se ridica de jos la fiecare cadere. Eu am trecut prin mult mai multe decat tine si uite ca am reusit sa ajung pana la varsta de 26 de ani, sa ma ridic de fiecare data cand am fost calcata in picioare, dezamagita, tradata, etc. Suntem oameni si nu suntem privati de deceptii si suferinte. Trebuie doar sa inveti sa le infrunti, sa devii imuna la ele, sa te autoeduci. Esti inca mica, nu trebuie sa ai incredere in orice si oricine. Prietene? Eu sunt singura, nu am nevoie de nimeni. Si nu ca nu m-ar vrea nimeni ca prietena, dar nu am nevoie de oameni falsi in jurul meu, sunt doar cunostinte. Tu de ce ai nevoie? Stabileste-ti prioritatile si dupa astea mergi in viata. Daca ai nevoie sa vb mai mult lasa-mi id tau intr-un mesaj. te pup.

| Zangetsu a răspuns:

Daca vrei ne jucam double dragon II la dublu.

| Cosmin1I a răspuns:

Stai linistita...vei creste, vei incepe sa devii egoista, vei incepe sa iti bati joc de alte persoane (ne)intentionat ca na si pe tine te-au facut altii sa suferi si o sa incepi sa zici ca toti sunt la fel ..bla bla etc etc...

| stpu a răspuns:

Daca esti frumoasa, ar fi pacat sa faci asta... mi-ar pare rau.
Dar acum e doar o stare la tine. Asa e adolescenta. Din pacate ai mult timp ca sa indrepti situatia si sa fii asa cum vrei sa fii pentru cine vrei tu sa fii. E doar o nemultumire de a ta.
Cineva mi-a spus odata ca oameni curajosi nu sunt cei lipsiti de frica, ci acele persoane care invata sa traiasca cu propria lor frica, cu propriile nemultumiri.

| Nymeria a răspuns:

Cine te opreste, din partea mea du-te aruncate de la etaju 10, taiete cu lama, otravestete... dupa parerea mea intrebarea asta e pusa pentru a capta atentia, nimic mai mult, fiindca nu ai o viata reala, te refugiezi in cea virtuala, nu o sa dau sfaturi tampite ca si copiii de mai sus, tot ce ai scris acolo e fals, pariez pe astalaughing) fatuca lasa calculatorul si invata sa socializezi, pariez ca esti din oras, asa sunteti mai toti, tu esti chiar proastalaughing adica retardata mintal, si nu te ifuria, e adevarat, numai un retardat ar scrie asa ceva, din partea poti sa te sinucizi, prea multi prosti pe lume sunt...

| Antonescua a răspuns (pentru Nymeria):

Intrebarea nu e pusa pentru a capta atentie ci pur si simplu nu mai stiu se sa fac, numai pot.
Da recunosc viata mea un rahat.
Mersi pentru " aprecierea ", dar chiar nu aveam nevoie. Crede-ma nu-ti doresc sa simtii ceea ce simt eu, ca e prea mult pentru tine.
Nu ies nicaieri, stai linistita, daca aveam o viata perfecta nu mai stateam sa ma plang pe net.
Si NU crica omul daca nu-l cunosti, aparentele inseala intodeauna... dar lumea e prea rea ca sa vada asta.

| Nymeria a răspuns (pentru Antonescua):

laughing oameni sunt prosti, fatuca tu esti una dintre acestia, vrei sa mori, da cine naiba te oprestelaughing) intrebarea e pusa la bascalielaughing)) esti doar o pustoaica care are nevoie de atentielaughing)) si cum nu ai in viata reala o cauti in cea virtualalaughing) vai de capu si de viata ta de rahat, doamne mare tie gradina... esti o retardata mintal si asta e spus cat se poate de serios, dupa parerea mea intrebarea asta e la fel de ridicola precum alea de la categoria DragostexSex, acolo pusti de 11-12 ani intreaba ce pozitii sa mai incercelaughing))) doamne chiar tie mare gradinalaughing)

| DrLaw a răspuns:

Frumos discurs, din pacate eu unul nu te pot ajuta.
Pot doar sa-ti spun ca trebuie sa te schimbi, sa iei putina initiativa, incearca ceva nou.
Iar daca esti frumoasa si desteapta nu-ti fa probleme tot o sa gasesti tu pe cineva.
Nu uita noi ne facem rau si ce facem ne reprezinta si cum ne comportam arata cum suntem in fata altor oameni.
Asa ca ai grija ce faci in fata persoanei iubite nu-i arata chiar toate astea.
Sau spune-i si el va incerca sa te ajute.
Sper ca te-am ajutat!big grin

| wint3rfight a răspuns:

Da sinucidete... Thoamne ce intrebari puneti si voi da ce ne pasa noua taieti capu aruncate din avion fara parasuta (in cap)

| TeLefonCubĻuştutž a răspuns:

Calmeaza-te ok? toti am trecut macar o data prin asa ceva, o sa gasesti pe cineva potrivit, poate nu acum dar pentru oricine exista cineva acolo un suflet pereche happy

| Osanu_Oana_1992 a răspuns:

Stiu prin ce treci! Am avut si eu colegi asa, iubit inca nu, am doar 12. Idea este ca traim intr-o lume de prosti si idioti, inclusiv noi doua. Ai cautat prieteni in locul nepotrivit, nici eu nu am avut pe nimeni asaca am cautat in locurile unde ma simt bine! Fa ceva ce-ti place, asculta muzica ca asta :http://www.youtube.com/watch?v=hCpjiGqUeuc&feature=endscreen&NR=1 si iesi afara in natura! Acolo vei gasi oameni adevarati, care la prima vedere nu par cine stie ce. Refuciaza-te din locul in care stai si cauta prieteni in alte parte in care nu ai fost niciodata, acolo ii vei gasi! Pana atunci ma ai pe mine, voi sta mereu alaturi de tine.

| Bossu_Maricel_1985 a răspuns:

Ce rost mai are veata mea acum