| sHock a întrebat:

Vreau sa nu mai imi pese de un baiat, ca nu merita.Cum sa faaac?

Răspuns Câştigător
luciana
| luciana a răspuns:

Sigur, asa deodata, nu iti va fi usor; trebuie insa, sa sa ai Curaj si Demnitate. Important este ca VREI si asta este cel mai Important. Nu zic ca iti va fi usor daca inca mai ti la el, dar decat sa suferi mai departe, mai bine sa pui punct acum cand Vrei si Poti. Eu te sustin, sunt aici la nevoie si te asigur ca ai luat decizia corecta, dar sa nu cedezi sau sa te razgandesti ca nu merita, mai ales ca singura ai ajuns la aceasta concluzie... Succes si toata stima ca sti sa te apreciezi si esti hotarata. Numai bine si reusita, Lucien.

14 răspunsuri:
| ing. a răspuns:

Umpleti timpul cu alte activitati ca sa uiti de el:asculta muzica, uite`te la TV.Incearca sa iti fixezi aceasta idee:ca nu te merita, si ca vei gasi ceva mult mai bun.
Baiatul potrivit il gasesti cand te astepti mai putin.Incearca sa vezi care baiat iti place cu adevarat.happy
Te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Pur și simplu îți vezi de viața ta, îți faci programul în așa fel încât să fii mereu ocupată, distrează-te, fă gesturi de caritate cu cei care au nevoie de tine, respectă-te ca să fii respectată în societate.
Pa, pa.

| :x:Xj.b:X:x. a răspuns:

Eu de obicei cand vreau sa uit repede de cineva. pun ochii pe alte persoane, caut baieti dragutilaughingpierd vremea analizand persoane, ascult muzica multa(neaparat ritmata)happy

| marsy a răspuns:

Dea. foarte corect. gaseste-ti kit mai multe okupatii... fii mereu prin preajma prietenelor. si spune0ti mereu in gind: NU MA MAI GINDESC LA EL. ca nu merita

| RuSuLeTzZz a răspuns:

Iti urmezi programul tau de zi cu zi. eu asa fac.si are efecthappy (sex. opus tongue)

| monyk a răspuns:

Buna, daca ai tinut mult la el va fi dificil, dar cu incredere in tine poti reusi, cauta-ti pe altcineva care sa te faca sa uiti, sau fa activitati placute tie ca sa il poti uita, bafta...

| nastikka a răspuns:

Este bine ca stii ce vrei, ca esti hotarita sa il uiti pentru ca nu toti gasesc forta pentru a trece peste tot- chiar si peste sentimente!sad

| fabogov a răspuns:

Dacă realizezi că nu merită, de ce îți mai pui întrebarea asta? Automat când ai decis că tipu' nu merită, următorul pas firesc și normal este să îl consideri ca pe un amic... dacă nu ești atât de puternică, încearcă să te gândești că, comoara pe care o ai în suflet trebuie îngropată (poate în altcineva) departe de el. O modalitate care necesită curaj este să-l privești în ochi, pentru câteva secunde, timp în care să te gândești " tușa ți s-a închis, am aruncat cheia, planul meu de călătorie nu te include".
Vei uita de el, șstiu asta. Doar puțin curaj și autosugestie, și totul este în mâinile tale.
Succes.

| hanry a răspuns:

Nu merita?
si ma rog de ce sa-l uiti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu merita?
si ma rog de ce sa-l uiti?

| intraveno a răspuns:

Pai, cere'mi mie numarul de telefon laughing))...roaga'te de mine sa ti'l dau. laughing))

| deeea28 a răspuns:

Daca intr-adevar realizezi ca nu merita, ai sa poti. Si mai trebuie sa si vrei. De ce sa-ti pese de un om care nu merita, care poate te face sa suferi si chestii de astea. Lui ii pasa de tine cum iti pasa tie de el?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu-i mai da atentie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai e simplu...mai ales ca tu spui ca nu marita...