| DonGiovanni a întrebat:

Vreau sa o propun pe sakura@shinoby ca expert TPU. uitati-va are 20 de funda din 40 de raspunsuri, cine se alatura?
http://www.TPU.ro/utilizator/irma

19 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

E foarte devreme si pentru noi si pentru ea sa vorbim despre acest lucru.

| deejayra a răspuns:

Toate funditele sunt date de catre Anca_Planet_Go...care presupun ca e o prietena de-a ei...foarte frumos ce sa zic.

| DonGiovanni explică:

:o si eu care credeam ca e de incredere.

| PurpleLadybug a răspuns:

Sincer nu, nu am nimic cu ea, pentru ca sunt de acord cu deejayra

| ecristinamc a răspuns:

Http://www.tpu.ro/hobbys-pets/cati-utilizatori-aveti-hmmmmmmmmm/
Uitati aici un exemplu
Aicim au raspuns alti utilizatori mai bine;)
Ca ea;)
Presupun ca si tu esti prieten/a cu ea daca o sutii;)
E drguta dar nu merita 20 fundite

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Mai caută pe site întrebări referitoare la numirea experţilor, să vezi condiţiile, cel puţin 500 de răspunsuri date şi cel puţin 6 luni pe site... în plus, Raluca este cea care ne cere să facem propuneri...

| cretzufinish a răspuns:

Stai linistit ca nu numai din 20 raspunsuri devii expert. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca funditele sunt date doar de un singur user si anume Anca_Planet_go si raspunsurile nu sunt nici pe departe de expert, ci mai degraba arata gradul de copilarie si incultura. Si tu esti prieten cu ea?thinking

| DonGiovanni explică:

Nu sunt cu aia credeam ca e de incredere dar acum am vazut si eu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu cred ca ar trebui sa o propui, vorba lui "deejayra" poate este o prietena d'a ei.ca doar nu ar primi 20 de fundite asa...doar de la un utilizator. Parerea mea.

lolita
| lolita a răspuns:

Ca sa ajungi expert trebuie sa ai cel putin 100 de fundite si raspunsurile sa fie intr-adevar folositoare. nu este prima data pe aceast site cand prietenii se sustin inre ei si-si dau fundite cu nemiluita. eu as propune mai degraba ca cei care intra dar pentru a strange cat mai multe fundite sa nu mai intre, se obosesc degeaba deoarece nu vor primi nimic in schimb.

| unicka a răspuns:

Si eu sunt de acord cu deejayra

| Razvan a răspuns:

Cred totusi ca ar trebui sa vorbesti cu Ralucawinking

| shiningstar_7528 a răspuns:

rolling on the floorglumestinu? tipa aia pariez ca n are mai mult de 11 ani. te-ai uitat macar din curiozitate la intrebarile ei? toate funditzele sunt date de Anca_planet_go care sigur e prietena ei si i-a dat funda doar ca sa aiba cat mai multe.happyaaa...si username ei demonstreaza ca e un copil de varsta lu varmea(10 ani)si in plus sakura@shinoby s-a inregistrat in luna ianuarie. cred ca e prea devreme si nu cred ca merita sa fie expert TPU

| BuLLetBtwin a răspuns:

Nu merita 3-4 fundite sunt date de alti utilizatori TPU iar restul sunt date de Anca_Planet_Go.

| HinnaBunneh a răspuns:

Eee Brigaela e cel mai tare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va rog sa ma credeti nu eu mile trimit e o fata de la scoala care se tine scai de mine sim da fundite pentru ca ii place de mine dar m-am saturat sa creada toata lumea cas o trisoare va rog fiecare funda care mi-o da e pentru ca m-am saturat la scoala mereu vrea sa se mute cu mine bine recunosc toata lumea vrea dar vrea mereu dar nu mai vreau sa primesc dar am 7 webkinz si nu rezist sa raspund

| Alëxąndŕą a răspuns:

Va rog sa ma credeti nu eu mile trimit e o fata de la scoala care se tine scai de mine sim da fundite pentruca ii place de mine dar m-am saturat sa creada toata lumea cas o trisoare va rog fiecare funda care mi-o da e pentruca m-am saturat la scoala mereu vrea sa se mute cu mine bine recunosc toata lumea vrea dar vrea mereu dar nu mai vreau sa primesc dar am 7 webkinz si nu rezist sa raspund

| Klara a răspuns:

Irma, pe cine pui sa-ti dea fundite, hai zi sincer laughing Ca faza asta cu fundita e facatura. Conturi multiple, votari aiurea pe criteriul prieteniei., in curand o sa ajungeti toti suspendati straight face

| Bot a răspuns:

@Bytzu_te_pwp_in_bot nimeni
@♥Sąkurą♥ lasa vrajeala