Dar dc iti pasa de ce zice lume?
este bine sa fi copil, este cea mai stralucita parte din viata unui om, eu in locul tau nu miai dori niciodata sa fi crescut mare, pentru ca este foarte nasol cand esti copil nu ai grija mereu ai parinti care sa te sprijine si sa te ajute, cand vei fi de vreo 20 de ani o sa trebuie. sa ai o responsabilitate foarte mare, o sa ai si tu copi, o sa ai si tu greutati, si este urat sa fi mare nu mai ai libertate esti prinsa intre serviciu si casa, si daca ceilalti te iau peste picior ignorai fata ca nu iti pasa este cea mai grea lovitura probabil mai puternica decat un pumn
Nu forta natura nu conteaza ca esti scunda...o sa cresti
eu am urat mereu faptul ca sunt inalta... si am tot 13 ani dar am realizat ca nu are sens sa ma schimb daca mie imi place cum sunt
Si eu am 13 ani si cred ca te pot ajuta.In primul rand te poti machia(pudra(si eu o folosesc),rimel, creion de ochi, luciu de buze. Apoi poti sa iti faci parul frumos etc.Si te poti imbraca elegant,asortata cu bratari,cercei,lantisoare, etc. Sper ca te-am putut ajuta, asa fac si eu. Sper ca ti-am fost de ajutor
Stai linistita ca o sa te maturizezi nu trebuie sa faci o obsesia nu garabi lucrurile lasa timpu sa le rezolve bucurate de ani care ii ani