anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa plec in londra.De ce? Pai traiesc intr-un oras unde nu se gasesc locuri de munca, singurele 2-3 fabrici ce functioneaza nu te angajeaza decat prin cunostine (cum ziceti voi pile)..as fi vrut sa-mi deschid o afacere dar ca tineri fara bani nu poti face nimic (CHIAR NIMIC!), cica primesti 10 mii de euro de la uniunea europeana ca tineri pentru sustinere dar mai trebuie sa am eu 10 mii de acasa. apai de unde?! statul imi ia jumate si eu practic acea jumate abia as castiga-o..deci am renuntat.nu am studii superioare sau bacul luat, multi au plecat dar tot la cunostine, prietenii etc.Multi au reusit prin spalatorii, depozite, soferi si etc.Cunosc limba engleza 30-40% cam asa, nu stiu daca ma voi descurca de unul singur pentru ca, costa chiria care eu de unde so platesc? hai ca de drum fac rost.ce fac dorm in strada? Mi-e foarte frica sa plec singur.

3 răspunsuri:
| վፀiፀፀ a răspuns:

Intr-adevar, nu poti pleca singur fara sa ai pe cineva acolo care sa te tina macar 3-4 luni pentru a strange bani de chirie. Si eu m-am hotarat sa plec in Londra dar, eu am rude care ma vor ajuta si cu actele si un acoperis deasupra capului. Daca ai prieteni ce au reusit acolo, eu zic sa ii contactezi. Nu ai ce face acolo daca pleci fara sa stii unde o sa stai, unde o sa lucrezi si nici nu stii limba prea bine. Ar mai fii o varianta sa inchiriezi un apartament/camera de pe internet ca sa ai unde sa stai cand ajungi acolo si sa iti cauti loc de munca intre timp dar ai nevoie de bani pentru asta. Chiriile sunt cam scumpe in Londra

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cam in strada dormi, asa fac majoritatea sa stii.
In principiu cam asta te asteapta in situatia ta

https://www.youtube.com/watch?v=Yb1AkaKJL08

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Eu daca as fi in locul tau, m-as angaja. M-as inscrie la o scoala, o postliceala, unde nu-ti trebuie bacul, dar trebuie sa-l iei pana o termini, ca sa-ti dea diploma. Asta e recunoscuta si in strainatate.
As invata pe rupte timp de 3 ani sau cat dureaza, sa termin cu 10. Am inteles ca mai sunt cursuri pe care le faci, iar daca ai note bune te trimit in Anglia ca asistent sau ceva de genul. Bine, locurile sunt limitate, unul sau doua si peste 100 de participanti. Dar eu numai de-a dracu as invata.
Asa au facut niste cunostinte de ale mele...
Tu vrei bani multi si munca putina. Si nu te mai plange de locurile de munca, ca sunt, se mai gasesc ca ospatar sau mai stiu eu ce. Ca iei salariul minim pe economie asta e alta treaba.