Hey uite ce e!
Si eu am trecut printr`o situatie asemanatoare,foarte asemanatoare
Doar ca intr-un loc situatie e putin mai diferita
Asa am facut si eu l-am ignorat, nu l-am bagat in seama deoarece el sta cu cea mai buna prietena a mea
Pana aici a mers bine
Eu il ignoram, nu`i ziceam nimic pentru.ca.el se dadea la mine
Nu am avut curajul sa-i spun prietenei mele
De multe ori a incercat sa ma sarute,se punea in locul meu din banca si chestii de`astea
M-am atasat de el,si chiar imi place
Stiu ca pare ciudat dar,chiar imi place. :X sa-ti spun de ce si o sa-ti dau raspunsul la intrebarea ta
Intr`o seara ne adunam pe drum ( intr-un loc de`al nostru ) si m-a tot luat in brate, ma saruta pe gat si pe fata... asta a trecut asa
Mai tarziu, cam pe la 22:30 ma duc cu el pe o ulita intunekata sa ducem o fata acasa...
Niki nu mi-a trecut prin cap ca el se da la mine... niciodat nu m`am gandit la asa ceva :-o
Si cam pe la jumatatea drumului cand am vn inapoi ma ea de brat cu forta si ma saruta :X
Un sarut luuung si dulce (stii u ca la primul sarut cu un baiat )
si dintr`o data l-am impins intr-o parte,nu i-am zis nimic,ma uitam in ochii lui, intr-un fel stanjenita de ceea ce s-a intamplat deoarece era vorba de cea mai buna prietena a mea , intr-un fel eram foarte fericita pentru.ca. nu m`am sarutat niciodata cu el
Acum inkerk sa-l resping dar el nu ma las in pake
Asa ca sfatul meu e sa astepti,sa-l bagi in seama, si sa nu`i spui nimic prietenei tale pentru ca s-ar putea isca o cearta intre ei nu ar fi frumos
Intreaba`l ce are degand sa faca : sa aleaga intre tine si ea sau niciuna pentru ca asa nu se poate
Iti spun di propria mea expereinta, eu nu am facut asta si acum abia de mai vb cu mine dar cu prietena mea cea mai buna tot e cu ea si poate se iubesc :X
Asa ca mai bine urmeaza`mi sfatul.
SUCCES!
fundita?
Pt ca m-am chinuit foarte mult sa scriu si in primul rad sa te ajut pe tine
Invata sa scrii un text coerent. Cand vei invata asta, probabil ca vei avea si inteligenta necesara sa treci peste situatia asta.
Dar te-ai gandit poate tu il faci sa faca chestiile astea, pentru ca el daca l-ai ignora, eu cred ca nu ti ar mai zice nimic.