| JokerHoker a întrebat:

Vreau sa rad, sa zambesc spuneti niste bancuri! 1 Funda cel mai amuzant banc

4 răspunsuri:
| RIze1KDE1LuNA a răspuns:

Bula se intoarce de la discoteca cu 9 sa cucerire, ajunsi in scara blocului Bula se pregateste de actiune dar fata il intrerupe spunandu-i : - Bula sa stii ca mi-a zis mama sa zic nu la orice mi-ai propune!
Intr-un moment de intlepciune Bula zicesickAi avea ceva impotriva sa-mi sugi ****?

| Clauuuudia a răspuns:

De ce mai au sfârcuri femeile fără țâțe? Pentru că gestul conteaza! cel mai tare banc ever laughing)

| ano26ar a răspuns:

Ion se pune in pat langa Maria naptea sa se culce, adoarme, si la un moment dat se trezeste langa Sf Petru. Nedumerit de situatie si totodata speriat ii spune sfantului: Vai de mine! am murit? cum sa mor? eu am inca atat de multe de facut! nu pot sa mor acum! si il roaga sa faca ceva si sa il trimita inapoi pe Pamant. Fiindu-i mila de el, Sf Petru ii propune acestuia o cale de rezolvare: Ma Ioane, eu as putea face ceva sa te trimit inapoi, dar numai sub forma de gaina. Ion accepta situatia si a doua zi, stand intr-o curte, se intalneste cu cocosul, care il intreaba: -Tu esti noua gaina? Cum ii? Te-ai acomodat? -Da, ii un pic mai greu asa, la inceput, dar ma obisnuiesc eu cu timpul. Si stand asa de vorba cu cocosul, Ion simte dintr-o data o durere intepatoare in abdomen si il intreaba pe cocos ce i se intampla. -Pai o sa faci un ou... ce n-ai mai facut un ou pana acum? Ion ii spune ca nu, si in clipele urmatoare simte durerea cum coboara tot mai jos, si simte ca il strabate o caldura si reuseste sa faca oul. Si vaai ce bine s-a simtit dupa asta... Si au urmat si altele, a facut si al doilea ou si al treilea si parca se simtea din ce in ce mai bine. Dar dintr-o data simte palma Mariei peste ceafa. -Ma Ioane! scoala-te ca te caci in pat!

| Nucontaza a răspuns:

Sa ma cac pe mormantul tau ca sa aiba mata pe ce pune lumanarea

Întrebări similare