Lumea i satula de propriile drame! nu Cred ca ar vrea sa mai citeasca ori sa afle si dramele altora!
Cred ca este o idee buna, nu trebuie sa fie neaparat o carte de publicat, poti sa scrii doar pentru a-ti aminti tu insuti/insati de dramele tale din trecut. Pentru sfaturi ce sa spun cred ca este bine sa scrii cu multa pasiune si sa incerci sa creezi o lectura interesanta nu doar ceva gen jurnal. Te poti interesa de alte carti de acest tip si sa gasesti stilul de scriere care ti se potriveste sau sa-ti creezi unul propiu. Daca esti interesat/interesata de literatura romaneasca ai putea sa scrii ceva gen Amintiri din copilarie pe care sunt sigura ca o cunosti. E greu sa critic ceva atata timp cat nu imi arati nici un text pe care sa il critic. Cel mai important este sa iti placa tie ce scri.Si cel mai greu este sa te ti de lucru. Ca un sfat iti mai spun sa incerci sa te exprimi frumos si sa respecti semnele de ortografie (scuze daca eu nu le-am respectat in comentariu, sunt cam obosita). Nu te lua dupa comentariile altora la adresa ta si a carti tale. Si accepta mereu criticile, sunt foarte productive. SUCCES!
P.S. : Daca mai ai nevoie de ajutor contacteaza-ma dar sa stii ca nici eu nu ma pricep prea bine.
Gina2 întreabă: