| Ella_7974 a întrebat:

Vreau sa scriu un DVD si cand ii dau "Burn" ca sa inceapa imi apare o caseta de dialog in care spune "You are about to create a multisession write once DVD disc. Session no. 2 and above will not be readable with some DVD-ROM drivers and operating systems prior to Windows XP. How do you want to continue?" Si aici imi da variante:
1. "Burn Multisession Anyway"
2. "Burn Without Multisession".
Pe DVD vroiam sa bag niste filmulete pe care nu pot sa le stric. Au niste informatii importante pentru mine.
Care optiune sa o aleg ca sa nu le stric si ca sa pot continua fara probleme scrierea DVD'ului?
Am nevoie de raspuns urgent! Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| JLShadow a răspuns:

Presupun ca folosesti nero nu? faci un folder nou.intri in nero adaugi alea si dai BURN! nu alt ceva... apoi dai pe prima adica pe "Burn Multisession Anyway"(daca iti apare din nou faci la fel.e posibil sa apara din nou casuta cu cele 3 optiuni )

Fundoi? big grin

2 răspunsuri:
| laurash_6184 a răspuns:

Varianta 1 : "Burn Multisession Anyway"

Asta inseamna ca dupa ce termini cu, copierea fisierelor pe DVD, il scoti... si daca vrei alta data sa mai copiezi ceva pe acel DVD ...ai posibilitatea aceasta.

| Iancu_Elena_1962 a răspuns (pentru laurash_6184):

Nu este corest. Pentru ca nu se creaza varianta multisesion. Dupa scriere se inchide DVD-ul.