| zuziOoO a întrebat:

Vreau sa slabesc 2-3 kg ce-mi propunetii pentru a slabi?

11 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Ar fi mai multe metode;; nesanatoase;; de slabit dar cel mai bine ar fi daca ai merge la un nutritionist

| Ralluca25 a răspuns:

Heeei. Păi îți poți cumpăra Relax&Tone (verișoara mea are ) și să ști că se văd efectele și sunt bune happy
Saau ai putea face sport să alergi să faci genoflexiuni să sari coarda și ai putea să ți o dieta da mie mi se pare mai greu de ținut o dietă thinking Poți să mergi cu rolele cu biclaa și dacă te ți de sport cu sigurantă va da roade!

| MMihai a răspuns:

Gimnastică & sport & munci fizice

Eventual și un regim alimentar cu multe fructe și multe legume tip iarbă.

| Alexiyaaaa a răspuns:

Mult sport...si o alimentatie sanatoasa, bazata pe fructe, legume...
In fiecare zi minim o ora exercitii fizice.winking
si rezultatele se vor vedea...eu am slabit 4 kg intr-o luna...winking
si fii increzatoare si ambitioasa...nu te lasa pana nu obtii ceea ce iti doresti, mult succes :*:*:*:*:X:X

| PisyKiss a răspuns:

Mananca sanatos, fa mult sport(macar 30 de min in fiecare zi):alearga,sari coarda, inoata, plimba-te cu bicla sau cu rolele.
sau uita-te pe acest site http://www.9am.ro/......DIETE.html

| tequillaXd a răspuns:

Un pumn de visine dimineata pe nemancate, multe fructe si multe ceaiuri. Poti tine o cura, in prima zi doar fructe si in a doua zi doar legume

| BBEgirl a răspuns:

Iti propun sa te duci la nutritionist.El stie cel mai bine ce dieta personalizata sa iti faca.Ca asa iti insir 10000 de diete "minune" dar chair daca functioneaza pe moment au urmari grave in timp.Asa ca cel mai bine nutritionistul iti va face o dieta care sa fie in concordanta cu organismul tau.

| morena238 a răspuns:

Uite poti face o dieta cu cirese sau visine sau fructe de sezon caci acestea sunt cele mai potrivite sau poti incerca pentru o saptamana sa mananci numai si numai pepene galben poti face chiar si ingetata dar numai din maxim 250 g de zahar sau chiar mai putin si cu lamaia i-am!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai. nu lua pastile si medicamente asta in primul rand.
Mananca mese mici si dese (4 mese pe zi ). Nu manca paine si dulciuri, Pepsi sau Coca-Cola sau alte sucuri carbogazoase.
Fa macar 10 minute miscare zilnic (alearga prin toata casa laughing. fa jogging sau orice sport ). Nu lenevi! Atunci cand stai si nu faci nimic pui mai multe calorii pe tine decat cand manaci.
Mananca legume, fructe, peste, chestii de astea.
Si am auzit ca si sarutul arde calorii laughing
Sper ca te-am ajutat macar putintel.Pa Pa :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sex/ora la viteza laughing

| 1782 a răspuns:

Ceau! In primul rand nu te stresa cu chestia asta pentru ca stresul ingrasa; in al doilea rand incearca sa ai o alimentatie sanatoasa si sa mananci cu cat mai putin E-uri. Evita consumul de paine (max 3 felii pe zi neunse cu margarina), evita prajelile si pastele.Nu mnca paste si cartofi in aceeasi zi. Consuma multa apa si mergi afara si plimba-te cat de des poti.
p.s. oricum daca ai sub 18 ani te mai inalti si slabesti oricum.
Sper sa te ajute aceste sfaturi.Pe mine m-au ajutat

Întrebări similare