| roxana112014 a întrebat:

Vreau sa slabesc..am incercat in toate felurile, nu ma pot abtine de la mancare..va rog frumos, imi poate spune cineva cum sa vomit sigur? am incercat in toate felurile..si cu periuta, am baut si apa calda cu sare..nu reusesc...sa ma ajute cineva va rog...sad dau fundita :*

4 răspunsuri:
| vocea a răspuns:

Pai inainte de toate astea ar trebui sa faci mult sport chiar daca vei manca cum spui tu, sportul va arde din calorii, si incearca sa nu manaci lucruri bogate in calorii, daca vomiti nu rezolvi nimic, stai calma si nu dispera mult succes

| pietrean a răspuns:

Provocandu-ti starea de voma, nu faci altceva decat sa te imbolnavesti.Se numeste BULIMIE, de care se scapa foarte greu(fiind considerata o boala alimentara, care afecteaza si psihicul).
Daca vrei sa slabesti in greutate, totul tine de ceea ce mananci si cand mananci.Nu trebuie sa tii diete,ci trebuie sa faci ca totul sa fie ceva normal,ca stil sanatos de viata.
Daca nu te poti abtine de la mancarea ce te ingrasa,incearca sa o inlocuiesti cu cereale,seminte,fructe,legume,supe, carne fiarta, la cuptor, in cantitati mici si la ore cat mai apropiate, adica din 3 in 3 ore:trei mese principale(mic dejun, pranz, cina pana in orele 19) si doua suplimente intre mesele principale(legume si fructe crude,mancate cam la o ora jumatate-doua, dupa masa principala).
Hidratare cat mai multa(apa cu putina lamaie,ceai de fructe padure,ceai verde cu putina lamaie).
Miscarea/sportul iar te ajuta foarte mult sa uiti si de mancare,dar sa arzi si ceea ce mananci,adica sa-ti accelerezi metabolismul.
Celelalte metode,nu fac decat sa te raneasca si te poti alege si cu o rana ce poate da in infectie, in cancer.
Cere ajutorul parintilor, atat ca suport psihic dar si alimentar. Daca ei mananca in fata ta, ceea ce nu este sanatos si ingrasa, iti va veni foarte greu sa te abtii.Asa ca, vorbeste si cu ei.

Răspuns utilizator avertizat
| Y1u2l3y4a5 a răspuns:

Nu mai te face sa vomiti! Iti faci rau singura.Nu o sa ajungi bine daca mai faci chiestia asta.Gandeste-te ca nu mai trebuie sa mananci. Abtine-te, contoleaza-te! Nu mai manca dupa ora 19! Chiar daca ti-e foame, abtine-te! Du-te afara pe la ora 19 si alearga, o tura de stadion.Fa exercitii in fiecare zi, o sa se vada rezultate.Dar trebuie vointa. Daca vei mai manca dupa ora 19 inseamna ca nu vrei sa slabsti.Bafta :*