| Lorry_4731 a întrebat:

Vreau sa slabesc in jur de 5-7 kg.numai stiu cum deacum.imi recomandati ceva pastile! diete si alergatul numai ajuta. dar imi vreau asta ff tare! funda si vot!

1 răspuns:
| PrecioussGirl a răspuns:

Cum sa nu ajute dieta si cu alergatul?
cand va aud gata hai sa luam pastile ca sa slabim laughing
nu aveti minte sincer.
nu exista vreo dieta miraculoasa care intr'o saptamana sa slabesti de ex 10 kg. iar pastilele fac rau!
cand slabesti o iei incetul cu incetul, cu rabdare si vointa.
eu am slabit 5 kg in 2 saptamani fara sa fac ceva iesit din comun.
am iesit cu rolele in fiecare dimineata o ora.
am renunta definitiv la: dulciuri, sucuri, cipsuri, grasimi, prajeli, fast food.
mi-am facut un program sa nu mai mananc alandala.
dupa ora 7 mananc doar fructe. atat.
mananca salate, lactate, carne facuta ori pe gratar ori pe o tigaie de teflon.
fa astfel incat fructele sa nu se intalneasca niciodata cu mancarea in stomac. fructele se digera foarte repede. in momentul in care fructele se intalnesc cu mancarea in stomac totul fermenteaza si dai afara si nu ai facut nimic. in corp nu tiau raman nici proteine nici nimic.
porumbul ingrasa deci mai usor cu porumbul fiert.
seara daca ti se face foame bei apa si gata.
eu pe la 11 iau micul dejun (ori fructe ori lactate:iaurt, lapte depinde)
la 1 gustare (de obicei fructe)
la ora 3 masa de dupa amiaza. aici mananci ceva mai consistent. o salata cu branza. orice insa nu cu foarte multa grasime sau prajeli.
la 4:30 gustare (depinde. un iart de ex)
la 6:30 iau masa de seara. poti manca tot salata. depinde ce mai e prin frigider.
eu nu pot renunta la paine asa ca mananc paine neagra. nu exagerat. am grija happy
laptele, paine se digera greu.
poti face orice fel de miscare. nu neaparat sa alergi. poti cu rolele sau cu bicicleta. sau pur si simplu mergi o ora sau cat poti tu.
orice fel de miscare e bine venita.