| Roxxanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a întrebat:

Vreau sa spun ca am ajuns sa-mi urasc diriginta. Preda romana si ma descurc destul de bine la ora ei (sunt clasa a 6-a) si va dati seama ca o s-o mai am inca vreo 3 ani ca diriga, ceea ce e groaznic. Am ajuns s-o urasc din urmatorele motive :
-daca trec pe strada in afara programului pe langa ea si ii dau Buna ziua/seara nu imi raspunde.
-zice ca tine la noi si ne iubeste dar de fapt nu tine deloc cu clasa si nu arata ca ne-ar iubi
-orice am face si oricat de mult am ruga-o orice fel de greseala pe care o facem chiar daca ar fi foarte mica trebuie s-o spuna parintilor.
-ne-a promis excursii, dar n-am facut nimic niciodata.
-MA URASTE, are o problema cu mine si nu ma suporta.
Intrebarile mele sunt :
1. de ce are acest comportament?
2.cum as putea sa ma apropii de ea si s-o fac sa nu ma mao urasca?
3.de ce credeti ca ma uraste?
OFER FUNDA!

2 răspunsuri:
| MihhaaElla a răspuns:

Gandeste-te bine daca i-ai gresit vreodata si inceteaza sa faci acele greseli daca chiar vrei sa ai parte de niste ani linistiti langa ea.Nu stiu ce fel de probleme mici pot exista, dar cam asta e meseria ei..Si eu m-am enervat in clasa a6a ca ii spunea ca nu-mi prind parul si nu-mi iau uniforma..si ajungeam sa ma cert cu mama.dar ce facea ea era destul de corect pentru ca tot eu avea probleme cu directoarea si chestii..Am norocul sa am o diriginta care chiar tine la noi desi noi chiar nu meritam.Ea poate are acest comportament pentru ca asa este ea, si nu o poti schimba.Tu incearca sa te ai bine cu ea printr-un comportament impecabil si sa vada ca tu vrei sa te intelegi cu ea. Daca ea chiar nu te suporta..eu zic sa nu o mai bagi in seama, nu merita.

| hhhapciuuu a răspuns:

Deoarece e o baba plictisita de viata. las-o balta. nu trebuie sa te suporte toti, dar poate nu-i plac mieluseii ca tine. fi si tu mai indiferent si-si va schimba comportamentul, cred.