| :X a întrebat:

Vreau sa sterg poze de pe hi5 dar numarul de comuri vreau sa ramana acelasi cum fac?

14 răspunsuri:
| DianaLostInDreams a răspuns:

Nu poate ramane la fel ca au modificat hi5-ul.

| Zambet a răspuns:

Nu ai cum. daca stergi poza, si comurile ei se sterg.Nu pot ramane.nu au unde laughing

| Fury a răspuns:

Simplu. Nu poti. Daca stergi poza unde vrei s apara commurile alea, in aer?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca stergi o poza se vor sterge si comm'urile. Deci nu ai cumwinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce dracy mai raspundeti decat sa ziceti ca nu poti! sepoate dar nu stiu cum. pentru ca am vazut la multi. oi poza cu 5 comuri si apare ca au 2000 pe profil:-si mai bine taceti daca nu stiti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunteti proste de ce *** vb de geaba ca nu poti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Au dreptate fetele ce vrei u este imposibilwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca stergi pozele sterrgi si comuriele...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e adevarat se poate. ati vazut si voi sigur ca unii nu au decat cate 3 4 comentarii si pe profil apar 1000 si ceva. daca sunteti asa destepti ia ziceti dc se int astabatting eyelashes?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inainte sa schimbe hi5'ul, daca stergeai o poza, numarul comentariilor ramanea acelasi tongue dar mai nou, dupa ce l'au schimbat, nu mai e asa. acum daca stergi poza, se schimba si numarul comentariilor. cei care au 3 comentarii la poze si pe profil apare ca au 1000 si ceva cum ziceti voi big grin e pentru ca probabil si'au sters pozele inainte de a se schimba hi5'ul tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai asta e noua versiune de hi5.si nu ne mai lasa sa ne pastram commenturile.si eu am auzit ca s-ar putea sa existe o modalitate de a le pastra, dar nu prea cred.eu zic sa iti privezi albumele sau sa iti faci commenturile inapoi, acum depinde.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da maio am vazut sh eu.sh o fata a sters pozele ca avea vreo 70 de poze si 2000 sh ceva de comuri. dar ea mi-a zis ca le sterge si cand am vazut ca le-a sters sh a mai ramas cu 9 dar tot 2000 de comuri avea.nua vrutsami spuna handicapata x-( as vrea si eu sa stiu!sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se poate.nu sa putut niciodata... unde dracu ar mai fi comm alea? la ce poza? deci nu poti sa stergi poza si
sa ramana comm

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nujh